vaken?

Sitter i soffan och är ganska så missnöjd. Jag hade satt NCIS på inspelning, men antingen jag eller boxern fick ett hjärsläpp där. För det som vart inspelat var "du är vad du äter" med ANNA SKIPPER som jag hatar mer än allt annat! =(

Jag är skit trött, men kan inte sova. Det känns som att jag väntar på något, men jag vet inte vad. Tobbe kanske?! Men det är ganska lönlöst isf, han kommer inte hem förän tidig morgon. Så till dess kan jag ju inte vänta, jag ska ju lämna på dagis och jobba imorgon.

Ojojoj va tiden flyger iväg, jag hinner inte med!


2 dagar till jul

Igår var vi på tomteland, det var mysigt. "Trollen, djuren och tomten var roligt. INTE häxan, för jag är rädd för häxor" var Antons åsikt.

Imorse öppnade vi lucka 22 på chocklad kalendern och Anton konstaterade att de bara var två luckor kvar. Helt sjukt att de snart är julafton, min julkänsla = noll! Men den infinner sig säkert förr eller senare. Julklapparna är i princip klara och det känns skönt.

Tobbe kanske åker hem redan ikväll, det skulle han nog behöva. För min stackars man har febers, så lite vila skulle nog sitta fint innan julafton.





lördag

Har hämtat barnen, gett dom lite att äta och nu även lagt Emil. Anton och jag sitter framför TVn och slappar. Smhi säger att de ska snöa inatt, det tycker jag låter fint. Jag SKA ha en vit jul! På onsdag är vi lediga och ska åka till tomteland. Det ska bli sjukt kul tycker jag! Om en timme är det läggdags för Anton och då ska jag läsa klart snabba casch.

myys

Igår va jag och hämtade barnen klockan två. När vi kom hem gick vi in på ungarnas rum och lekte. Vi skrattade och busade i timmar. Emil har blivit så stor, nu går han hellre än att krypa. =) Sen åt vi gröt, Antons val. Emil gick och la sig och jag och Anton hoppade ner i badet. Vi badade länge och väl och sedan satt vi oss framför tvn, tittade på film och åt godis. Sen va de sängdags även för Anton. Jag stannade uppe några timmar och gjorde absolut ingenting. Det är så skönt ibland!

Idag ska jag lämna barnen 9.30. Har precis insett att vi har blivit bortskämda med mina arbetstider. Vanligtvis lämnar jag ju inte barnen förän 11, så vi segar och strosar runt i pyjamas LÄNGE och väl. Men nu är de gå upp, frukost, kläder, leka en liten stund och sen iväg. Hahaha.

fredag

Jag kom hem vid 2 tiden igår, allt gick hur bra som helst. Nu ska jag snart hämta barnen och sedan ska jag försöka ha lite MYS med dom. De va länge sedan vi gjorde något tillsammans nu, funderar på att pyssla lite. Fick nämligen en stor hink med pärlor =) tack så jätte mycket för dom!

Saknar min man, mycket! Ska bli så skönt att få hem honom nu till jul, 1 vecka kvar innan vi får sova tillsammans. Tiden flyter på och livet som "ensam mamma " fungerar mycket bättre än väntat. Allt handlar till största delen om planering och rutiner. Anton är för det mesta jätte duktig och hjälper till med allt möjligt, ibland är han en plåga. Men han är ju 3 år så det för väl till?!

Om en månad fyller jag 23, fick en sinnesförvirring och trodde jag blev 24. Då fick jag lite 25års kris, sen när jag insåg att jag bara blev 23 kändes allt bättre ;) Anton fyller 2 veckor efter mig, då blir han 4 år! Min lilla plutt!

böcker m.m

har försiktigt börjat leta böcker till utbildningen, den jag söker just nu är medicinsk grundkurs av urban gillå. Gud va jag ser fram imot att börja skolan! Har varit peppad så länge att börja, men de har inte riktigt passat sig förut. Men nu när jag har fast schema och inkomst så kommer de att funka hur bra som helst!

Min lilla Emil har varit en gnällig skrutt idag, tror de e tänderna. Anton har skrikit hela förmiddagen och levt rövare. Som ni förstår har mitt humör därför inte varit på topp. Men nu ska Emil sova och Anton har lugnat ner sig, så nu ska jag samla krafter.=)

Jag måste köpa en motorvärmar sladd, den andra har blivit stulen! fattar inte riktigt grejen? Så från och med nu följer den med i bilen när vi åker någonstans. Jag måste köpa kängor också, mina förtter blir blöta som f*n i allt slask. Så måste jag handla klart julklapparna också, har några kvar....

onsdag

Vaknade riktigt tidigt imorse, 07.30...Det gillar jag INTE. Men Anton satt på toa och ropade så de va bara att pallra sig upp. Idag ska vi försöka och handla, behöver frukost och lite sånt. I övrigt har jag ingen aning om vad vi ska göra, vädret är ju riktigt pissigt så jag är inte direkt sugen på att gå ut.

Imorgon är de jobb igen, 12-någonstansmittinatten =) ledigt fredag sen jobba igen. På söndag fyller min kära syster år, på måndag fyller Tobbes syster år. Sen fyller min älskade Sara. Nu ska jag leka med killarna

cadjaarin

Imorse var jag och hämtade barnen på dagis vid nio. Emil va super trött så han fick lägga sig så fort vi kom hem. Jag och Anton slog oss ner framför datorn och surfade runt på youtube och såklart nickelodeon. Sen städade jag lite smått här hemma innan Emil vaknade.

Posten trillade in genom brevlådan och där låg det, kuvertet jag väntat på. Jag fick en klump i magen och lite panik när de skulle öppnas. Men gissa vad, jag kom in! Så nu ska jag börja plugga den nionde januari =)

Klockan tre va de lucia på dagis. Det va gulligt men Anton vart stissig och ville inte vara med. Hur som helst var Emil tomte och Anton pepparkaka



ojojoj

Det va länge sedan jag uppdaterade, igen. Jag har varit lite ledig så vi åkte till Uppsala och gick på IKEA, vi köpte bla en vardagsrums matta. =) Medans vi endå va är passade vi på att käka en pizza tillsammans med Rasmus. Pulka har vi åkt ett par ggr också, mycket roligt att snön bestämde sig för att komma.

Jag jobbade, fredag, lördag och idag, ska även jobba imorgon. Då får ungarna sova kvar på dagis för jag slutar senare. Tobbe har åkt till Norge igen, så jag är själv med barnen. Men de går fin,fint. Anton är så otroligt duktig när Tobbe är borta.

På tisdag är det lucia på dagis, då kommer en massa folk att följa med dit. Vet dock inte riktigt vilka? Mamma, Ann, Lotta, Jocke och någon mer, Sonny kasnske? Onsdag är ledig dag =)

ändrade planer

Tobbe skulle egentligen ha åkt till Norge idag, men de blev ändrade planer och jag får ha min man hemma någon/några dagar till! =) Själv är jag ledig fram tills på fredag.

Dagarna går så fort nu, snart är det jul. Jag har nada jul kännsla men i helgen skulle snön vräka ner, så den kanske kommer då. Lussebullarna är bakade och snart uppätna ;) Glögg har jag hunnit med att dricka och likaså julmust. Den 21 ska jag, Anton, Emil, Mamma och kanske Sonny åka till Tomteland. Det ser jag fram emot, jag har inte varit där sen jag va 7-9 år tror jag.

Vi har bestämt att vi ska köpa en ny vardagsrums matta, det behövs verkligen!

ledighet

Igår började jag dagen ute i tvättstugan tillsammans med Anton. Sedan städade jag hela lägenheten, dammsug och torkade golven. Vi åkte upp till citygross och handlade sedan åkte vi till VC och passade Eliaz och Julia medans Madde och Jocke var hos läkaren. När dom var klara där åkte vi hem och jag fixade en god gryta. Efter maten va de läggdags för Emil. Jag, Tobbe och Anton bakade hallon-vitchoklad muffins.

Anton fick stanna uppe till halv nio, vi satt och pratade länge och väl i soffan innan de va dags att stoppa om honom. Jag och Tobbe städade upp här hemma och slog oss ner i soffan framför en film. Sjukt bra va den också, Devils teardrop hette den.

Imorse gjorde vi oss i ordning och åkte iväg till loppisen. Jag och Anton tog volvon, Tobbe och Emil åkte skoda. Vi hittade ingenting alls på loppisen. När vi var klara där åkte jag och Anton ner på stan och gick på clasolsson, bokia, leksaksaffären, myrorna och hemköp. Anton hittade Dora kakor inne på hemköp och vart överlycklig =) På vägen hem stannade vi på max och köpte med oss mat.

Tanken är att vi ska baka lussebullar idag, men jag vet inte om jag orkar. Jag är så trött att jag skulle kunna gå och lägga mig för natten nu :P. Tobbe, Jocke och Claes ska iväg och basta ikväll. Jag skulle också vilja hitta på något. Jag behöver socialstimmulans! Min älskade Sara är ju lååång bort och jag saknar henne massor

1a december

Idag öppnade vi första luckan på chocklad kalendrarna här hemma, känns helt sjukt att de snart är jul! Men nästan alla julklappar är ordnade, typ 3 stycken kvar tror jag. Jul i år firas i medväga hos Tobbes syster, precis som vanligt.

Idag ska jag jobba, imorgon är jag ledig. Sen blir de att jobba i helgen. Snart får jag svar på hurvida jag har kommit in på utbildningen eller inte, jag håller tummarna och hoppas. Skulle va så kul och jag är sjukt peppad, sjukt att jag VILL gå i skolan. Jag som alltid hatat skolan av hela mitt hjärta.

Emil plutten har haft feber och är förkyld och kass i magen, antar att de e tänderna som bråkar med honom. Jag har snart nått mitt mål med viktnedgången, har 3 kg kvar. Men guuud va segt de går nu på slutet, ibörjan rasade jag ju.

Imorgon har jag tvätt tid och Tobbe ska till arbetsförmedlingen. Sen ska jag försöka hinna städa här hemma och även vara ledig.

RSS 2.0