oohoo

 
Det har blivit mycket prat och funderingar om min mage på senaste tiden. Det är ju så att min mage är lite fucked up, jag har en så kallad hängbuk. Det har jag nu haft i 5 år, sedan jag fick Anton. Jag fick klartecken från sjukvården att genom plastikkirurgi ta bort buken och sy ihop de delade magmusklerna. En stor bukplastik. Jag har funderat av och an och nu när jag gått ner så pass mycket i vikt har funderingarna blivit mer på allvar.

Operationen är mycket omfattande och man blir sjukskriven, får gå med gördel osv. Jag mår ganska dåligt över min mage, men jobbigast är att hitta kläder då den inte är i proportion till resten av in kropp. Mina tankar går fram och tillbaks, är det värt det? Är det värt att riskera sitt liv och sin hälsa och genomgå en bukplastik för ett skönhets ideal? Iof finns det ju endel medicinska bekymmer som kommer på köpet med denna mage. Men jag vet inte...Tankarna snurrar och jag blir mer och mer osäker. Här kommer iaf ett par bilder på hur min hemska mage ser ut....överhänget, dvs det som går hud mot hud är 7 centimeter...
 
 
 

onsdag

Igår tog jag ut en semester dag och passade på att göra sånt som jag legat efter med. Jag hämade barnen tidigare på dagis och när vi kom hem så stod det en massa brandbilar parkerade på vändplanen. När vi kom till porten så möts vi av en massa brandmän och båda barnen vart lagomt imponerade av dem. =) Sen åkte vi in till Borlänge och hälsade på Linda och lilla E. Det var sjukt trevligt att träffa dem igen då de var ett tag sedan nu. Så brummade vi in till Falun igen och gick upp till gästlägenheten där pappa med familj bjöd på middag. Tobbe och Emil gick hem och la sig efter efterrätten. Jag och Anton stannade kvar en stund och umgicks.
 
 

skrattar lite åt mig själv i smyg

Haaha jag blir så full i skratt när jag ska böja mig ner och låren och röven skriker NEEEJ pga extrem träningsvärk. Men de känns sjukt bra! Det blir kanske lite mycket tjat om träning och träningsvärk men jag är så sjukt nöjd och stolt över att ha kommit igång ordentligt. Går i funderingarna på om jag kanske ska byta gym...kanske ska träna på slätta iaf? Så fort den här äckliga snön försvinner så funkar de ju jätte bra att träna där och det är billigare än friskis. Kanske inte lika bra men de duger fint för det jag ska göra. INTE VET VÄL JAG?!

Nu på förmiddagen passade jag på att rasta snabeltrucken så att de e gjort inför den lediga helgen, då finns de egentligen bara ett måste kvar och det är handling. Får se om det blir i eftermiddag eller om vi tar de imorgon.

På tal om imorgon så ska jag och Tobias iväg på taco buffé som hyresgästföreningen bjuder alla som varit med och hjälpt till under det gångna året. Det var nice förra året, mat, dricka, musik och lite tips promenad. Att detta år dessutom få gå tillsammans med Tobbe är ju inte helt fel =)

onsdag

Igår var jag iväg på en utbildning, den var så sjukt bra! Den handlade om det jag jobbar med och det bjöds på mycket ny information som i sin tur gav na idéer om arbetssätt och strategier. Det öppnar upp och man får en slags nytändning. Idag är det onsdag- jobb onsdag. Jobbar även imorgon sen är jag ledig fre-lör-sön. Ikväll när jag slutar ska jag och Tobbe käka någonstans sen blir det att rulla hem så att han får kasta sig i sängen igen. Jag förstår inte hur han fixar att ständigt kliva upp strax innan 02 och åka till jobbet.

Vi har planerat vår semester färdigt nu,. Vi ska kombinera föräldrapenning och semesterdagar för att på så sätt få vara lediga mycket. Det är första gången vi har semester tillsammans och det ska bli så skönt!! Det blir 3 veckor när vi åker till TTurkiet, jobba en vecka, ledig två veckor vid midsommar, jobba juli och sedan 3 veckor ledigt i augusti igen =) Ska bli så nice och jag tror att de kan vara bra att dela upp sådär, för då hinner man inte tröttna på att vara ledig heller.

muskler

har en sådär härligt brännande träningsvärk i musklerna. Känns sjukt skönt. Har börjar göra plankan, 1min x3. Så sjukt jobbig övning så man kan dö, men man kommer åt de djupa magmusklerna genom den övningen så det kanske kan hjälpa till att stabilisera upp min buk?

torsdag

Jag är i princip frisk nu, nästa vecka planerar jag att vara tillbaks på gymmet. Jag har typ abstinens. Smyg tränade på jobbet lite, sjukt skönt att känna hur man kör slut på musklerna. Min lilla Emil har varit/är sjuk också men han börjar bli bättre så jag tror att de blir dagis imorgon då jag kliver på jobb helgen. Det är nu mindre än 100 dagar kvar tills vi reser, haha jag längtar så jag kan dö!

Idag ska jag på Pmöte klockan 12. Så är det som sagt jobb helg. Igår ringde min chef och frågade om jag ville gå en utbildning på tisdag, en utbildning som jag frågat efter. Så jag svarade glatt ja och ser fram emot en heldag av utbildning på tisdag. Hoppas på en massa nya ideer och tankar.

jobb

Igår gick jag och jobbade efter 1 veckas sjukskrivning. Känner mig inte helt kry men jag har bara 2 arbetsdagar den här veckan så de e bara å bita ihop. går kväll när jag kom hem från jobbet hade min älskade make gjort smörgåstårta <3

Jobba idag också sedan är jag ledig hela helgen. Jag tror dock att min pappa skulle komma upp så Tobbe kommer väl antagligen och jobba då?!

Jag längtar så sjukt mycket tills vi ska åka till Turkiet, det är fortfarande över 100 dagar kvar så väntan blir lång. Ser fram emot att ligga vid poolen, leka med barnen och sitta på balkongen och dricka drinkar! Värmen och solen!

På både mitt och Tobbes jobb har de kommit upp papper om semester, känns helt sjukt att sitta och planera sin semester i Februari, hur ska jag veta när jag vill vara ledig?! Men, men vi måste sätta oss och kika på det där, för vi hade ju tänkt att kombinera föräldraledighet och semester så att vi kan vara lediga länge tillsammans!

helvetes natt

Har haft en sjuk helvetes natt som man så här i efterhand funderar på om de verkligen hänt. Ingenting jag kan skriva här om men jag kan ju bara konstatera att jag är så sjukt besviken på det svenska skyddsnätet. Precis dessa situationer som tillåter folk att flippa ur totalt och avsluta med självmord eller liknande. Nej fy för detta!

RSS 2.0