nyår

idag är det sista dagen på 2012, imorgon är det 2013. Året har gått sjukt fort och har fört med sig en massa bra. Jag är nu utbildad undersköterska, jag var på reggaefestival, hade mitt livs första betalda semester (om än bara 2 veckor) och mycket mer. Men viktigast av allt, jag har fått uppleva ett helt år till med mina underbara barn.

Idag ska jag jobba till 21...så firandet blir mycket lugnt för mig då jag dessutom ska jobba även imorgon. Snart fyller jag 24 år, känns ganska konstigt. Men va gör de för skillnad egentligen?

fredag innan jul

Imorse så såg vi som vanligt på greveholm, de e ju så sjukt bra! Jag ska jobba hela helgen och Tobbe har tagit lördagen som extra så det blir körigt för oss nu innan jul. Men det blir ett fint tillskott i kassan sen i Januari =) Jag jobbade extra i onsdags också så de blir någon tusing även efter att skatten är betald =).

På måndag blir vi hemma hos oss och firar, Mamma sonny emma calle och lotta. Det blir nog riktigt trevligt och snälla claes kommer och är tomte.


snuvad på en ledig söndag

Igår hade jag så piss och skit ont i nacken hela dagen att jag höll på att dö. När jag har ont blir jag en riktig bitch och detta tog jag såklart ut på min älskade make, trots det va han så underbart snäll och gick iväg med barnen så att jag fick vila. Nackkragen på och några värktabletter senare så kunde jag iaf stå ut med mig själv. Idag är de bättre men jag har kragen med på jobbet =)

hus

Igår byggde vi ett pepparkakshus, skevt och fult vart det men Anton var nöjd. Vi gjorde också ett varsitt hjärta till pojkarna som vi skrev namn på och hängde i fönstret.

Idag på förmiddagen var jag och småkillarna ute och skottade snö, vart en snabbis i pulkabacken också innan det var dags för lunch, sen drog Tobbe iväg och hjälpte Sara med flytten. När han var klar åkte vi upp till godishavet, dum idé eftersom att de fanns galet mycket godis! Nu håller jag på att laga en gryta som vi ska käka till middag. Ikväll blir det lite mys kväll med min man för imorgon går han och lägger sig samtidigt som Emil igen...

min fina familj

I måndags var jag ner på stan och gled grunt en stund innan jag gick till vägledningscentrum och beställde mina betyg. Ska bli kul att få hem dem vill jag lova =) I tisdags vaknade jag av att Emil hade smetat in ansikte och hår med idomin. Efter 5 hårtvättar och ytterligare 2 med diskmedel så åkte håret av, de va ju ändå dags. Klippte Anton på samma gång så nu är dem korthåriga igen. På kvällen kom mamma förbi och vi käkade pizza tillsammans.

Idag och imorgon är det jobb sen är vi lediga fredag lördag och söndag =) Tänkte försöka hinna med att baka ett pepparkakshus i helgen, de e så trevligt att pyssla lite tillsammans med familjen =)

lördag

Har min jobb helg i helgen...Igår slutade jag klockan 19 och Emma mötte upp mig vid jobbet och vi gick å käka pizza. Sen gick vi hem till henne och såg på film, de va en ganska konstig film men trevligt sällskap iaf =) Sen tog jag bussen hem och insåg att jag hatar att åka kvällsbussen hem nykter eftersom att de där busschaffisarna kör som IDIOTER på kvällen/natten.


5e december

Idag är det en månad kvar tills jag fyller tjugofyra år. Det är nitton dagar kvar tills julafton, sjukt! I morse klev jag och Anton upp tidigt för att se julkalendern på TV, riktigt mysigt! Innan har vi bara sett på play och de är i mina ögon inte riktigt samma sak.

Nu sitter Anton och kollar på 112 och Emil sitter i köket och lägger pussel, en lugn behaglig förmiddag med andra ord =) Snart kommer nog mannen i huset hem för att sova en skvätt.

tisdag

jobb dag idag...Saknar mina små grabbar så mycket att det gör ont i hjärtat. Men imorgon är vi lediga, torsdag också. Då blir de mys och lek för hela slanten.

Jag längtar till julafton, ska bli så skönt att fira hemma i år. Trevligt att vara med min familj i år, det var ju sjukt länge sedan nu. Jag och Tobbe har spenderat julafton i medväga i alla år som vi varit tillsammans.

RSS 2.0