Fredag

Igår va vi upp till lugnet och badad, det var riktigt skönt och solen sken så varmt på oss. Efter badet åkte vi hem och käkade pizza/kebeb/hamburgare tillsammans med Jocke, Eliaz och Julia. Riktigt trevlig dag, så sjukt skönt med lite sommarväder =)
 
Även idag var sommaren här. Tobbe och Jocke har åkt iväg uppåt i landet på fiske semester. Jag barnen och mamma åkte hem till mormor och hälsade på, det var riktigt kul då hon faktiskt var hyffsat pigg när vi var där. Sen stannade vi på sibylla och käkade lite lunch i solen. Jag och barnen tog bussen hem och packade badkläderna, sedan for vi upp till Stångtjärn och mötte mamma och Sonny. Vattnet var is kallt men barnen badade och var glada endå.
 
Nu ligger barnen sen någon timme och jag ska passa på att packa och göra iordning för imorgon bär det av mot skamhed. Vi ska på släkt träff där uppe, grilla umgås och gå tipspromenad är det tänkt =)

Duktigt Emil, korkade jag

Som jag skrev tidigare så har grabbarna fått ny säng. Emil sover alltså nu mer i en riktig säng och inte spjälsäng. Två nätter höll vi på och jävlades med svårt att somna och ännu svårare att sova. Jag kom på lösningen på problemet och de va så enkelt att jag nästan blev arg på mig själv.
 
När Emil skulle sova så la jag mig bredvid honom för att han skulle stanna i sängen, så gjorde vi med Anton. Men sen när jag funderade över varför de inte alls funkade så kom jag på att Emil aldrig haft oss bredvid sig. Så varför skulle han vilja ha det nu? Så jag bäddade fint ner honom, gick ut och stängde dörren. Han kom uppfarande ett tiotal gånger men sen somnade han och sov. Detta funkade fin fint både till sova middag och sova för kvällen igår, så det var nog så enkelt..Hahaha att jag ska hålla på och krångla till det så himla mycket.
Anton är jätte nöjd med sin säng och nu är Emil det också, när man säger åt Emil att han ska sova så går han in och lägge sig =) Perfekt!
 
 

Sömn och rutin

Min lilla Emil plutt har lärt sig att klättra ur spjälsängen. Så vi åkte och köpte en ny säng till killarna, en kura (liten våningsäng) från ikea. Anton fick ett sängtält att ha till hans övervåning. Det vart jätte bra och fint i rummet. =) 
 
Emil tycker dock inte riktigt om att inte få sova i spjälsängen, första kvällen var insomningen helt hysterisk. Igår var det okej med insomningen men han vaknade och vaknade hela natten, två timmars sömn för min del. Det känns att man inte är van vid denna sömnbrist på samma sätt som man var när Anton var liten. Emil har ju liksom alltid somnat/sovit själv i sin spjälsäng hela natten, redan från födseln. 
 
Inatt hoppas jag på en bättre natt och att Emil faktiskt kan sova/somna i sin säng utan en massa springa, men det lär väl ta lite tid förstår jag.
 
 

semester

Nu har jag äntligen semester, så skönt! Dock ligger jag inte riktigt enligt mina planer vad de gäller skolan. Hade tänkt att plugga in så att jag slapp skolan under semestern, men så blev det inte. Jaja, kanske kan vara skönt att ha något att göra under semestern också ;)

torsdag

Idag ska jag ner på stan och ska försöka mig på att handla en vit BH. Sen ska jag iväg och jobba mitt sista pass innan semestern. Ska bli så skönt! På fredag ska jag åka till jobbet en snabbis och hälsa på=) Lördag förmiddag drar jag och Sara ner till stockholm och går på hamam, bor på hotel och har det allmänt bra! 
 
Sen är jag ledig, utan planer hela veckan. Till helgen ska jag ev. med madde ut till svärdsjö på sommarfest. Det kan nog bli trevligt så de e bara att hoppas på att Madde lyckas få barnvakt. =) Helgen efter så ska Tobbe och Jocke åka iväg på fiskesemester. Det kan han behöva min älskling. Jag och barnen åker upp till skamhed på släktträff =) I augusti ska vi på furuvik reggae festival, vi har köpt biljetter ch allt så nu hoppas jag bara på att jag får ledigt ;)

RSS 2.0