onsdag

Tobbe klev av natt imorse, så han sov till 10.30. När han vaknat åkte vi iväg och badade, de var hur skönt som helst! Sen åkte vi en sväng hem till mamma och fikade, på vägen hem stannade vi till och hämtade upp ljus hos Marina.

Väl hemma gjrejade vi i ordning korv och potatis sallad. Så drog vi iväg till K-stugan och dansade lite, vi fick stor publik bestående av flickor i åldern 5-9år? och vi fick berömm när vi var klara =)

Nu ligger alla grabbarna, Tobbe ska ju gå en extra förmiddag imorgon så de blir att kliva upp 04.20 för honom...INTE AVUNDSJUK!

Tisdag

Idag har vi tvättat. Sen drog jag och Anton ner till bojsen beach och badade. Vi simmade ut till flytbryggan och Anton lekte att de va en båt =) Sen gick vi upp och då kom Johanna förbi. Jag och Anton köpte glass och satt oss vid Johanna och snackade lite skit, sen drog vi på kläderna och gick hem.

Sen skurade vi vagnen, för nu ska den säljas. Vi ska köpa en scooter istället, ska och kika på en på torsdag. Sen somnade hela familjen och sov fram tills klockan 5. Då åkte vi ner på Venezia och käkade lite, jag drack en iskall smirnoff ice =) De va riktigt göttans kan jag tala om!

När vi kom hem gick Tobbe och la sig. Så va de dags för kvällsrutiner för Emil och nu ligger även Anton. De har varit en bra dag. Imorgon funderar vi på att dra iväg och bada eller så.

Klart!?

Nu tror jag designen är klar. Om ni stöter på något konstigt får ni gärna hojta till! Så nu är det bara till att länka om hit =)

Jag ringde till försäkringskassan idag och frågade efter mina pengar som inte dykt upp. Tydligen hade nått pucko tagit bort min begäran. Jag ringde för någon vecka sedan och talade om att jag skulle jobba en dag och istället för att ta bort en dag tog hon bort alla! Tanten jag pratade med idag va iaf jätte snäll och fixade utbetalningen på en gång medans jag va kvar i telefonen, så nu får jag pengarnaom ett par dagar iaf. Tur att jag ringde så snabbt jag gjorde annars hade jag stått helt utan pengar.

Anton och Emil är fortfarande snoriga och Antons ögoninflammation fortsätter att krångla.

Nu har Tobbe två nätter kvar tills friveckan. Fast han tog ett extra pass så han jobbar torsdag förmiddag också. SEN är han ledig.

Tvätta ska de göras imorgon också...


under konstruktion

Nya bloggen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0