föräldramöte

Ibland önskar jag verkligen att min make hade ett annat jobb. Så att han kunde vara vaken på kvällarna och prata med mig. För de e ju alltid på kvällarna som tankarna börjar snurra och då e jag helt själv.

Har varit på ett föräldramöte på förskolan idag. Det är så sjukt tråkigt hur dåligt allt med flytten och personalfrågan har blivit. Känns inte alls kul och jag hoppas verkligen att de blir bättre snabbt. Men de va skönt att höra att de va fler föräldrar som var missnöjda

Ojoj

Nu var det sjukt länge sen jag skrev här igen, är rätt kass på det här med att blogga. Trots detta har jag några trogna följare =) Det är höst och Emil har fyllt 3 år. Han är just så som en treåring "ska" vara, trotsig och skit dryg. Men samtidigt är han världens goaste, sjukt de där. Jag har fått nya kollegor på jobbet och nu håller vi (chefen) på att samordna så att jag ska få en till arbetsplats, två tjänster på 50%. Men de är mycket som ska klaffa med scheman och personalbyten.

Jag fullkomligt älskar vår nya lägenhet! Enda tråkiga är att vi upptäckt en fuktskada inne på lilla toan. De har varit här å tittat och mätt, inge mögel (tack och lov!) men fukt. Nu gör de ju inte så jätte mycket då vi har ett badrum till så de blir ju inte lika jobbigt som när de va fukt i bojsen, i vårt enda badrum. Men fortfarande lite drygt. Får se vad som händer nu, först måste de ju ta reda på vart fukten kommer ifrån. Annars älskar jag lägenheten av hela mitt hjärta och skulle inte kunna tänka mig att flytta här ifrån.

Idag ska jag jobba sista dagen för denna vecka och ha en ledig helg tillsammans med de bästa. Nu sitter jag och dricker ingefära och honungsvatten i hopp om att slippa bli (mer) förkyld.

RSS 2.0