tanke

Har smått börjat ta tag i tankarna och sorterat upp dem, mycket som legat och bubblat under ytan. Det har resulterat i mindre panikångest attacker. Jag är så tacksam att jag har en man som lyssnar och hjälper mig att ordna upp tankarna när det blir för intensivt.

Jag är så less på det sociala skit spelet som sker runtomkring mig. Jag önskar att alla kunde ta hand om varandra och se efter varandras bästa. Det trodde jag var vad man gjorde om man var vänner, inte stack en kniv i ryggen? Jag är less på att se på och vill definitivt inte delta, trodde att detta hörde högstadiet till med uppenbarligen så är det även vanligt förekommande i vuxenvärlden. Om alla bara kunde snacka och om inte bli vänner på riktigt så kunde de åtminstone hitta ett hållbart förhållningssätt till varandra.

tisdag

Igår fick vi hem nya soffan. Så jag säger tack till Pernilla som var så snäll och lånade ut sin bil åt oss. Linda för en trevlig dag och för affären och Mimmi för bär hjälpen. Jag är så sjukt nöjd, soffan är så stor och mysig!

Idag ska vi inhandla sånt där papper som man gör smällkarameller av, kanske passar vi på att åka till barnenshus och handla de sista julklapparna. Imorse insåg jag att 5 av 7 morgonar vaknar jag utan min man, 5 av 7 kvällar somnar jag ensam. Inte så kul alls, men samtidigt är jag så tacksam för att vi båda har ett arbete att gå till.

I helgen ska vi troligtvis åka till Mora och hälsa på hos Tomten. Så länge ll snö de lovar faller, för jag vill inte åka till Tomteland om de inte är snö ute. Tur att Tobbe kör till Mora på fredag så att han kan kika om de finns eller ej.

På söndag är de första advent, helt sjukt va fort tiden går! Då ska de julpyntas och göras fint här hemma, tänkte även försöka hinna med att baka lussebullar tillsammans med Anton i helgen, men vi får väl se =)

soffa

Nu har vi bestämt oss för att köpa en ny soffa iaf. Vi kommer att köpa Lindas soffa för hon ska köpa nya. Så nästa vecka ska vi försöka styra ihop att åka till IKEA och köpa nya soffor till henne och sedan hämta hennes soffa och skjutsa hem till oss =)

de blir okej

Fick min lönespec. lönen vart väl ungefär så som jag räknat med, hälften mot vanligt. Tobbes lön däremot vart ju mycket bättre än väntat så de passade utmärkt den här månaden när jag bara får halva. Tobbe påminnde mig om lite sparpengar som jag lyckats glömma bort också. hahha så nu känns livet lite lättare.

Idag ska min kära syster klippa mig. Mitt hår e så sjukt slitet, har inte kommit ikapp sen graviditeten än. I helgen vankas det jobb, känns nice att få in lite pengar men tråkigt att vara ifrån familjen.

klar

Jag är nu färdig med utbildningen. Känns så skönt att vara klar, att ha en utbildning. Jag är tillbaks på mitt ordinarie jobb igen och vardagen rullar på som innan. Tobbe har fått reda på att han ev. måste gå ner i arbetstid. Men det gör inte så mycket då hans arbetstider blir mycket mer drägliga då..

Idag är jag på ganska bra humör, livet känns ganska så bra just nu. Imorgon ska jag ner till arbetsförmedlingen och anmäla mig som arbetssökande på 17%. Det känns däremot inte så kul, hatar dessa onödiga formaliteter som krävs av en....Blä!

lördag

Imorgon är det sista dagen på min praktik. Alla uppgifter är inlämnade och rättade så imorgon klockan 16 när jag går hem så är jag färdig med min utbildning. Känns så skönt! Men jag har redan börjat fundera på om jag kanske ska fortsätta mina studier efter nyår. Har planer på att plugga lite grundämnen och liknande så att jag får högskolebehörighet. Funderar på att sikta på en socionom utb. Men jag vet inte om jag pallar? Men, innan jag blir 30 så ska jag iaf vara högskoleutbildad, de har jag bestämt mig för =)

ououo

Tiden springer iväg, halva min praktik är avklarad och jag jobbar för fullt på de sista två uppgifterna. Snart är jag färdig med min utbildning och det känns underbart.

Julen närmar sig och vi har för en gångs skull varit ute i tid med julklappshandlandet. Julafton kommer i år att firas hemma hos oss tillsammans med min familj på mammas sida. Om någon nu vill komma hehehe =P

Jag fick hoppa in och jobba lite extra idag, då hon som går på min rad blev sjuk. Jag hade ändå ingen praktik idag och jag kan knappast tacka nej till extra pengar nu liksom!

RSS 2.0