fredag

Idag var jag och småkillarna och handlade en födelsedagspresent åt min mamma då hon fyller år idag. Sen åkte vi upp till soptippen och kastade bla micron som jag råkade elda upp. Vi har faktiskt varit utan micro i över 2 veckor och jag saknar den inte alls, ska väl köpa en nya men har inte kommit till skott och eftersom att behovet inte funnits så har de liksom glömts bort. Efter tippen åkte vi iaf och handlade torkarblad till bilen, dem behövdes byta när vi köpte bilen för snart tre år sen och först nu har de blivit av :P

Snart ska jag ställa mig och steka pannkaka till kidsen. Sen ska vi hem till mamma och äta smörgåstårta (barnen gillar de inte därav pannkakan) Sen blir de hem och mysa ner sig i soffan och ha fredagsmys till fångarna på fortet =)

helgen

I fredags så var vi hemma och tog det lugnt, gjorde tacopaj och hade myskväll med chips. När Emil lagt sig så tittade jag, Tobbe och Anton på fångarna på fortet. Det har vi gjort till en liten tradition. Tobbe och Anton hejar på ett lag och jag på det andra, mitt lag har vunnit hittills. Jag hade köpt ost, salami och prosciutto, kex m.m som jag och tobbe avnjöt med ett glas vin när Anton gått och lagt sig.

Min chef ringde och frågade om jag kunde jobba extra, em-natt lör-sön. Eftersom att vi varit sjuka tackade jag ja då jag behöver pengarna =) Men innan jobbet gick vi på bio, bamse och tjuvstaden. Det var premiär för Emil på bio och de gick hur bra som helst. Filmen var bra och popcornen var goda =) Sen åkte vi iväg och handlade lördagsgodis åt barnen innan dom körde mig till jobbet.

På söndagen när jag kom hem så var det dags för bamsegympa för Emil. Anton och Tobbe passade på att åka iväg och tvätta bilen. När Emils gympa var slut var det Antons tur, då åkte jag och Emil och handlade lite. På väg från affären ringde min pappa och talade om att han var på väg upp hit, han skulle jobba och tänkte passa på att kika in med julklappar. Så jag och Emil åkte och hämtade upp Anton och Tobbe, vi gick in på sportbytet en vända och jag köpte mig ett par skridskor. Sen drog vi hem och käkade lunch. Efter lunchen så invigde vi skridskorna borta på is planen vid Norslunds skolan. Riktigt roligt, det var Antons första gång och jag har inte stått på ett par grillor på säkert 15 år!

Hem och käka middag och så kom pappa förbi med julklappar, Anton fick en helikopter och Emil ett fint pussel. Jag fick ett riktigt nice te och trisslotter (vann 60kr) från farmor och farfar fick jag två jätte mysiga badlakan. Sen fick jag dessutom några kilo lax, räkor och pilgrimsmusslor av pappa. Riktigt bra helg med andra ord!

kalas

Idag har vi haft kalas för min sexåring! Det vart 11 barn som kom på kalaset och det var hur lyckat som helst. Fika, skattjakt och en massa lek. Anton var jätte nöjd med kalaset och presenterna. Nu ligger han ner krypen i sängen och tittar på sina nya filmer. Fick reda på att en av Antons kompisar ska börja på samma skola som han efter sommaren, så det känns ju riktigt bra att han har någon med sig dit =)

Efter allt kalasande så käkade vi pizza tillsammans med mamma och Sonny. Nu ska jag just ta en dusch och en ipren sen ska jag krypa ner och sova jag också.

119

Nu är det 119 dagar kvar tills vi åker iväg till Egypten. Jag längtar så jag snart går sönder. Sol, värme och bad. Åååå..
6 dagar kvar till min prins fyller 6! år och ska ha kalas. Det blir utklädnings kalas och han själv ska vara batman. Igår var dem iväg på bamsegympa för första gången, dem älskade det! Det var kul att se hur duktiga dem va, båda två. Dem fick springa en hinderbana som bestod a bla en plint med en madrass nedanför som man skulle klättra upp och sedan hoppa ner. Ringar / rep att svinga sig i och en trampolin att studsa på. Det va mycket uppskattat kan jag säga.

Vi har tillbringat helgen med att måla våran gamla matgrupp, rött och svart vart det. jag är sjukt nöjd!


funderingar

Det är så roligt, en av Antons kompisat slutade på nattis för ca 1 år sedan. Nu är han tillbaks, gissa om jag har en nöjd liten son. Inatt när Tobbe skulle iväg till jobbet vaknade Emil och vart helt galet ledsen, riktig panik attack. Tog ca 40 minuter innan han lugnade ner sig, galet roligt när klockan står på 06.25. INTE. Nu är jag på ett dygnspass och har de allmänt bra, saknar grabbarna såklart. I helgen ska vi städa ut julen och måla köksbordet. Vi ska prova att ha de i v-rummet få se om de blir bra eller om det blir att kännas trångt. På söndag börjar småkillarna på bamse-gympa, hoppas dem gillar.det :)

25

Jahapp, då har man gått och blivit 25 år!? Haha vansinnigt, vart tar tiden vägen? Denna vecka är den jobbigaste på jobbet, 6 dagar i rad. Har avverkat två och är inne på min tredje. Men sen är det ledig helg iaf. Va iväg till gymet imorse och känner att träningsvärken kommer att bli hemsk. Har iaf kört lite marklyft och snart sitter det! Knäböjen funkar fint nu och de känns bra :) påbörjat deffningen och det funkar fint, lite drygt då jag är en riktig sockertorsk egentligen


25år

Nu är det tre dagar kvar tills jag fyller 25år. Sjukt vad tiden går fort! Strax över 2 veckor kvar tills anton blir 6. Sen efter sommaren börjar han skolan, helt vansinnigt. Vi har valt östra åt honom. Så jag hoppas att han kommer in där och att det blir bra . Men hittills har jag bara hört bra om den skolan. Bortsett från en bitter stackare.

RSS 2.0