måndag

Idag är det måndag, schema v 3. Jag är kluven till denna vecka...Det är skönt för jag jobbar inte så många dagar i sträck, men är heller inte ledig så många dagar i sträck...jobbar 11-21 mån, ledig tisdag, ons 08.30-24.00, 00-08.30 på tor. Fredag ledig, jobb 11-20 lör och sön. Nog om jobb.

Vi var lediga i helgen och hade det jätte mysigt. På fredag sov Elin över hos oss, vi myste och tittade på fångarna på fortet. På lördagen åkte vi till lager 157 och sen en sväng på stan. När vi skjutsade hem Elin så svängde vi förbi Lotta och jag la i en blekning i hennes hår. Sen hem och käka innan det var sängdags för trollen. Söndag = gympa, som vanligt riktigt roligt. Efter lunch så la jag och Tobbe oss i sängen och dog lite...När klockan blivit 2 bestämde vi oss för att nu måste vi hitta på något annars blir vi liggandes resten av dagen. Ringde Madde och åkte sedan dit ett par timmar.

Imorse var jag iväg på ett rent cardio-pass, jävla säger jag bara...



åååhh

För några år sedan talade j en läkare om för mig att jag var berättigad en bukplastik när jag "fött klart mina barn och nått ett BMI under 25". Där är jag nu och ha varit ett tag. Har länge gått och funderat på att ringa och boka en tid hos en läkare (tyvärr kan jag inte gå till samma). Men vad ska man säga? "Hej jag vill träffa en läkae och rådgöra om min hängmage"? eller "tjena, vill få en remiss och operera magen"? åååh så sjukt ångestladdat. Mår dåligt över att ens behöva visa den där jävla magen för läkaren. Men men...Idag tog jag mod till mig och ringde, med bultande hjärta och klump i magen möts jag av "Hej, du har kommit till Norslunds vårdcentral. Vi kan inte ställa fler samtal i kö, var vänlig återkom nästa helgfria vardag" ÅÅÅÅHHHHH nu måste jag samla mod imorgon IGEN jag som är en sån fegis!!!

var fjärde vecka suger

Hatar denna period på mitt schema...träffade Tobbe senast på söndag förmiddag. Möttes iof bokstavligen i dörren på gymmet idag. Men jag kommer inte få träffa honom förän onsdag eftermiddag igen...buhuuu...Men sen har vi iaf ledig helg!

99

Nu har vi brutit 100ingen och idag är det 99 dagar kvar till vi sitter på flyget till solen.
Jag längtar så otroligt mycket och det har verkligen hjälpt mig att ta mig genom denna hemska vinter. Att ha en fin resa att se fram mot är ju liksom inte helt fel. Jag hoppas innerligt att hotellet är bra. När man sitter och läser på tripadvisor och liknande så får man ju gröt i huvudet. Många (dom flesta) skriver att det är ett paradis för barnfamiljen medans andra (några) skriver att de va hemskt. Det finns ju såklart gnällkärringar så vi hoppas att de negativa är sådanna. Förra hotellet vi var på i Bodrum hade många dåliga komentarer och vi kunde verkligen inte hålla med då vår vistelse va suverän. Dock så kan man ju alltid hitta fel om det är dem man söker. Hur som helst så ska de bli underbart att komma iväg tillsammans med min fina familj och bara spendera dagarna tillsammans utan en massa måsten så som matlagning osv...
 

RSS 2.0