önskan

Jag önskar att alla barn kunde få ha det bra. Jag önskar att alla barn kunde få en trygg uppväxt! En händelse idag fick mig att inse att vår värld är långt ifrån perfekt...

tisdag

imorse så lekte vi ute på vår altan. Rätt som det var kom en flicka och ville leka med pojkarna vid lekparken. Så vi gick över och lekte. Barnen tog hink och spade och gick till bäcken för att fång grodyngel.. Vi gick hem och käkade och nu är Anton och flickan vid bäcken igen. Om ett tag ska vi åka iväg och plocka svamp :-)




måndag

Idag har vi skruvat upp rullgardin i Antons rum. Nu ska de bara upp rullgardiner i vårt rum också. Sen drog vi till gymmet och jag körde ett ben pass. Har nämligen en underbar inflammation i axeln som vägrar ge med sig. Kurerar med diklofenac och hoppas på att de ska gå fort. På eftermiddagen drog vi till Jocke och barnen lekte en massa. Vi gjorde pannkakor och sedan drog vi förbi ÖoB en snabbis innan de va dags att åka hem så att killarna kunde lägga sig. Jag hat tvättat lite och nu sitter jag här i soffan och bara njuter av min ensamhet och vår underbara lägenhet =)

länge sedan

nu var det sjukt länge sedan jag skrev något här. Vi tillbringade ju 2 veckor i bodrum, heeelt underbart! Så kom vi hem och jobbade en vecka innan vi hade semester igen. Vi åkte upp till jämtland och bodde i tält, fiskade och lagade mat över öppen eld. Midsommar firade vi i Borlänge tillsammans med svärmor och svägerskan. Det var riktigt trevligt. Vi har flyttat till vår nya lägenhet och börjar komma iordning. Flytten va as dryg men oj va vi trivs!




RSS 2.0