flytta?

Kollat på lägenhet idag. Här är en egenkomponerad planlösning...lite skev och inte alls rätt mått
 
 
 
Bild på den fina hallen
 
 
 
Vardagsrummet som är så ljust och fint
 
Vårt sovrum (kass bild)
 
Emils sovrum? (kass bild)
 
Antons sovrum
 
Toan
 
Badrummet
 
och nu till det sista, som inte alls är bra, det PYTTE LILLA köket som inte är mycket större än vad bilden visar, Dock mycket bra förvaring, okej bänkyta och plats för diskmaskin

gymgrossisten

Vi beställde hem lite grejor från gymgrossisten tidigare i veckan, nu i efterhand ångrar jag att vi inte beställde hem swebars. De är sjukt goda, iaf pepparkaka och mintchoklad. De kostar 2 kronor mindre på grossisten är på butiken jag köper dem på, ska kika på andra butiker om det finns någon med bättre pris. Men verkligen, prova den!

Börjar få lite tränings abstinens, men eftersom att jag jobbar hela helgen+måndag får träningen vänta till tisdagen..Blä

tisdag

Träningspasset idag vart grymt, vi känd os båda HELT slutkörda när vi drog hem. Körde triceps och axlar. Så jäkla nöjd och energin bara sprutar i kroppen! Nu sitter jag på jobbet och dricker en shake, känner mig rätt nöjd med livet för tillfället =)

igår

hade en bra dag på jobbet igår med mycket skratt och glädje. Efter jobbet åkte jag hem till syster och Carl och fick lite mat. En gudomlig thai soppa som Calle hade lagat. Sen bjöds de på te och lite snack. Nu ska jag precis iväg till gymmet, blir att lösa ett halvårskort idag.

=)

Igår efter jobbet va jag och Tobbe iväg och gymmade en sväng. Sjukt nice dock var jag inte 100% nöjd med passet, men det är väl så ibland. Sen köpte vi hem sallad och käkade. Vi loggade in och kollade på deklarationen, sammanlagt får vi ca 10.000, inte helt fel! Sen gick vi och la oss eftersom att han går upp mitt i natten stackarn. Imorse hann min kära make hem innan jag drog till jobbet så de vart lite mys i soffan innan jag sprang till bussen.

Det hade hänt en incident på pojkarnas dagis idag,ett barn hade fastnat bakom en container, tack och lov lyckades en av fröknarna klättra ner och få loss barnet. USCH!!
 
Och eftersom att min syster äntligen valt att dela sin glada nyhet på internet så kan jag nu stoltsera helt öppet med att jag är  blivande moster =)

19/3

missade ju gymmet igår då det vart att jobba extra istället. Men vad gör väl det när man får dra till gymmet på jobbet? Passet vart inte stenhårt eftersom att jag jobbade, men de va skönt att få belasta musklerna iaf =) Idag är jag och prinsarna lediga. Min farmor fyller år och likaså Tobbes mormor, Grattis!

måndag

Vaknade och gjorde barnen i ordning och taggade inför gymmet...Men då ringde chefen och de vart varken gym eller någon ledig dag, de vart jobb istället. Men jag ska inte klaga för det innebär övertid denna månad för min del =) Inte helt fel med det tillskottet i semesterkassan direkt =)

skatteåterbäring?

På torsdag kan man, om man har E-legitimation logga in på skatteverkets hemsida och se hur mycket man får i återbäring eller skuld. Alltid lika spännande, jag beter mig som en unge på julafton. För än så länge, peppar peppar, har jag alltid fått tillbaks på skatten =)

Idag cyklade jag till jobbet för första gången sedan tidigt i höstas. Den där konditionen jag hade byggt upp genom att cykla hela sommaren är puts-väck. Trodde faktiskt att jag skulle ha lite bättre kondis iaf, jag har ju ändå gått rätt mycket och gymmat en del nu under vintern.

jobb-helgen

har haft en ganska så bra jobb-helg. Idag är sista passet och imorgon är jag ledig, då ska jag passa på att besöka gymmet en sväng. Idag var min älskade Anton och åkte skidor i barnens skidspel, han "vann" tydligen =)
 

lördag

Igår när jag kom hem till jobbet tog jag och Anton en promenad till Preem och handlade en cola, ett kinder ägg och ett rör pringles. Sen gick vi hem och myste innan vi gick till sängs allihopa. Trötta efter en lång vecka.

Idag är det godis-dag, de tycker jag om =) Jobbar till 20 sen ska jag hem och mysa med min stora älskling. Saknar honom så att jag kan gå sönder, vi behöver mer kvalitetstid tillsammans helt klart. Nästa helg ska Emil vara hos mormor och vi ska passa på att göra saker tillsammans med Anton. STORA SAKER FÖR STORA BARN =)

Anton hade sagt till en dagisfröken att han saknade mig så mycket för att jag var så fin...smälte mamma hjärtat en aninig

pyssel

Jag och Emil pysslade med pärlor. Ett fint halsband till mig =)

onsdag

imorse när jag vaknade kunde jag inte sätta ner foten i golvet utan att först stretcha vad-muskeln. Så fort jag sitter still en stund drar den ihop sig och blir alldeles stel och jag måste försiktigt stretcha ut den innan jag kan gå...Hahaha så jäkla sjukt, Tobbe däremot har ingen träningsvärk alls?! Jag som alltid tyckt att vi är väl lika otränade båda två, men tydligen inte för han lassade på duktigt med vikt på benen så jag fattar inte någoting.

Nu sitter jag iaf i köket och lyssnar på tanya stephens och minns förra sommarens reggaefestival. Längtar sjukt mycket tills i augusti!!

Idag kommer min syster och Calle hem från spanien, har känt mig välldigt ensam när både hon och Sara varit bortresta samtidigt.

ledig och träning

var ledig i helgen. Fredagen bjöd på årets första grillning tillsammans med familjen, mamma och Sonny. Riktigt gott!! På lördagen så lekte vi tillsammans med jocke och barn, vi tog en promenix ner till willys och handlade lördagsgodis. Sedan kom mamma och Tommy förbi på en fika. På kvällen hade vi mys tillsammans med Anton och tittade på melodifestivalen. Han ringde så klart och röstade på idolen, Sean banan. Söndagen bestod av mer lek tillsammans med jocke och barn och grillad hamburgare till lunch. På eftermiddagen åkte vi in till kupolen och jag handlade handdukar på hemtex för presentkortet jag fick av farmor och farfar i julklapp/födelsedagspresent. På "torget" nedanför rulltrapporna körde dom en radiostyrd svävande haj, skit häftigt jag var nog lika imponerad som barnen. Jag och Tobbe var och körde ett ben-pass på gymmet, kommer nog att DÖ av träningsvärk

oOo

nu jobbar jag i två dagar, sedan är jag ledig. De är alltså dags för vår lediga helg och vi har bestämt att vi ska grilla. Det ska grillas kött, grönsaksspett och majskolvar...muuums. Jag älskar verkligen grillat, även sådan mat som kan kännas tråkig kan bli god när man slänger det på grillen. De lovar kallt väder i helgen, det suger iof lite. Men grillas ska det iaf! =)

ledighet

Jag värdesätter den ledighet jag har tillsammans med min familj så oerhört mycket. Det är helt underbart att bara kunna vara tillsammans. Att leka med barnen, mysa i soffan eller stå bakom hörnet och lyssna till hur det använder sin underbara fantasi i sin lek. Jag önskar att jag fortfarande hade den fantasin och kreativiteten som de har, men den bleknar väl bort när man blir vuxen och allt ansvar och alla måsten kommer in i ens liv. Nog för att jag är ganska kreativ ändå, men inte alls som barnen, där finns inga hämningar!

utbildning

Idag åkte vi iväg på utbildning genom jobbet. Kursen handlade om Empati och leddes av underbara Aina Persson. Den var sjukt bra och jag upptäckte så mycket nya saker hos mig själv, jag kom till insikt. Mitt i alltihop brast jag ut i gråt och det kändes konstigt nog bra att få gråta. Jag har ju välldigt svårt för att gråta och än svårare för att få medlidande/ bli tröstad av folk jag inte känner. JAG TYCKTE AT DET KÄNDES BRA ATT FÅ GRÅTA OCH ATT BLI  OMKRAMAD AV FRÄMMLINGAR!! Ojoj vad Aina är bra, nu har jag gått två kurser med henne och hoppas på att få gå den tredje, kris hantering. Säger som jag sa för ett år sedan när jag gått proffisionelltförhållningssätt, om ni har möjlighet så gå kurs hos Aina!

reggaefestival

Nu är de bokat och betalt. I sommar blir de reggaefestival för mig Tobbe och Anton... Lyckades få tag på en av de 20 stugor de har, de va en fin anstormningen på bokningen när den öppnade imorse...Bokade även avresestäd så slipper man tänka på det på söndags förmiddagen. Nu är det bara att hålla tummarna att någon vänlig själ vill ta hand om min minsta prins under tiden =) Så nu kan jag slappna av och med spänning vänta på bandsläppen som kommer under våren...Hoppas på en hel drös feta släpp.

Chefen ringde idag och frågade om ag ville gå utbildning på måndag. Jupp sa jag och ringde och bokade om dagis tiderna. På måndag blir första dagen på nya dagiset för barnen, eller ja, för alla barn..Hoppas på att de blir bra med nya lokalerna och att flytten blir smidig.

RSS 2.0