lördag

Idag är det lördag, solen skiner men det blåser som fan ute. Vårkännslorna börjar komma krypandes och jag har börjat planera för mitt livs första betalda semester. =)

Jag har precis hämtat ut böckerna till kursen som börjar på måndag. På måndag kommer också lönen. =) Jag har fått 800:- från Falukommun denna månad, men vad jag kan minnas har jag inte jobbat åt dom i januari? Ja,ja jag klagar inte och skulle dom vilja ha tillbaks pengarna går jag ju inte direkt under. Hahah.

Imorgon ska jag, Emma och Anton gå på bio. Antons förtsa bio besök någonsin, så det blir spännande. =)

Emil gör mig galen om dagarna, han klättrar på allt hela tiden. Rätt vad det är sitter han på köksbordet och dinglar med benen. Rumsbordet är också en höjdare att klättra på. Jag blir tokig, han gör ALLT han inte får HELA tiden!

skola, jobb och dagis

Nästa vecka börjar nästa kurs, jag är sjukt pepp på skolan. Det är faktiskt kul! Provet jag gjorde i förra kursen gick dock inte så jätte bra så jag fick bara g, det var synd. Men nya friska tag i nya kursen!

Jobbet flyter på, det är riktigt kul det med för det mesta. Tobbe jobbar och sliter han ockå, är stolt över min man!

Barnen är så nöjda med sitt dagis och blir oftast glada över att komma dit. Livet flyter på helt enkelt!!

sjukdom

Vi fick ett brev hem från försäkringskassan, aldrig förr har jag blivit så glad för det. Det stog att vi skulle ansöka om jämnställdhets bonus eftersom att vi delat upp förälldrapenningen. Så vi kan få typ 3-6000kr vad jag förstog!

Anton fick feber i söndags och hostade hur mycket som helst. På måndag kväll började jag känna mig krasslig och vaknade upp på tisdag med nästan 40 graders feber. Ont i kroppen, tryck i ögonen och hostan från helvetet. Influensa, kuuul! Onsdag morgon hade även Emil feber. Så jag har passat två barn, dygnet runt med influensa.

Min älskade Tobbe har jobbat och slitit och hittills (peppar peppar) hållit sig frisk. Han har klivit upp 01.45 och åkt till jobbet, kommit hem omkring 12 och lagt sig att sova, upp 16.30 och iväg till jobbet, hem vid 21 och sovit, om och om.

Nu börjar jag känna mig en aning piggare, kan iaf vara vaken utan att bli självmords benägen. Hostan, snorigheten och tröttheten håller sig dock kvar. Anton är pigg och glad, endast hostig. Emil är ganska pigg han också, bara hostig och snorig och sover lite mer än vanligt.

Nästa vecka ska jag vara frisk! för då ska jag jobba tre dagar, i övrigt är jag ledig och har en massa planer.


söndag

Idag är det söndag, Tobbe ska jobba sitt första pass på nya jobbet idag. 03.00-11.00, konstiga pass det där. Nästa vecka är det min arbets vecka så jag jobbar mån,tis & fre,lör,sön.

Anton har lite feber, så jag hoppas att den går över tills imorgon, annars blir de lite kämpigt att få ihop det.

Igår va jag till K-femman, det var trevligt men jag drog hem ganska tidigt. Måste ju liksom orka med här hemma också. Eftersom at både jag och Tobbe är sysselsatta på mer än 100% så blir de lite knixigt att pussla tiderna.

Jag längtar tills imorgon när jag förhoppningsvis får betyg. Det ska bli spännande att se va de slutade på.

lördagen den elfte februari

I onsdags kidnappade jag Madde och tog med henne till Aqua Nova på relax. Hon hade ingen aning om vart vi skulle så hon var jätte nervös. =)

I går gjorde jag slutprovet på medicinsk grundkurs. Jag vart iaf godkänd (de fick man vet på en gång) men jag tror att jag får VG. Nu är jag ledig ifrån skolan i två veckor innan nästa kurs börjar. Efter provet åkte vi och hämtade upp Emma och åkte hem till mamma och firade henne i efterskott.

Medans vi va hos mamma ringde det på Tobbes telefon, han har fått jobb i 3 veckor. =)

Ikväll ska jag upp till K-femman, jag har blivit dit bjuden på taco buffé. Det ska bli trevligt, dock blir det inte så sent för min del. Jag har en massa tider som jag måste försöka pussla ihop och de tänkte jag göra imorgon.

Onsdag

Idag har jag setat med skolarbete, har jobbat med två uppgifter och snart är dom klara. Om lite mer än en vecka är första kursen klar, det går hur bra som helst det här!

Idag har jag haft en ganska bra dag, trisst till en början men sen blev de bättre och bättre! Har funderat lite nu på eftermiddagen, har insett att jag måste ta tag i en del grejer. Det går inte att gå runt och vara tyst och skjuta på saker. Det kan lätt leda till missuppfattningar. Tre saker har jag kommit på att jag måste styra upp.

Imorgon är jag ledig och på fredag förmiddag ska jag på P-möte. Så jobbar jag fre-lör-sön.

RSS 2.0