möte på möte

Imorse lämnade jag av barnen och åkte sedan iväg på p-möte. Sen var vi till Willys och handladelite frukost till imorgon. När vi kom hem va jag in och lämnade grejerna sen va vi ute i det vackra vädret. När vi gick in var jag tvungen att ringa till banken och krångla, de va en massa strul med mitt kort. Nu är det iaf löst och dom ska skicka ett nytt kort.

Ikväll kommer mamma hit, hon ska passa grabbarna medans jag ska på förälldramöte på dagis. De ska bli lite spännande faktiskt. Imorgon om vädret tillåter tänkte jag att vi skulle försöka oss på att ha en ute dag.

kass

jag har varit sjukt kass på att uppdatera här medans Tobbe varit hemma. Vi har hittat på en massa skoj. Vi åkte och träffade Linda, Johnny och ders lilla knytte, vi var med Anton på Aquanova, Anton och Tobbe var till Sportys, Jag har jobbat en del och i onsdag var jag och Tobbe ut och käkade. Igår hade Anton halloween disco här hemma. Han var riktigt nöjd över partyt och det är det viktigaste.

Imorse åkte Tobbe till Norge igen och nu börjar livet som ensamstående mamma igen. Jag hoppas att de går lika bra som förra gången. Idag ska jag jobba 12-19 och imorgon är de p-möte klockan 10 sen ska jag ner på banken och sätta in pengar. Tisdag är vi lediga och onsdag- torsdag väntas jobb igen. Sen kommer helgen, Sportys skulle ha halloween disco och kanske ska vi åka dit?

Nästa vecka är de min jobb vecka dvs mån-tis och fre-sön sen kommer Tobbe hem igen. Hahaha jag saknar honom redan.

igår idag osv.

i lördags när jag slutade jobbet gick jag hem till Sara, hon bjöd på mat och vi drack lite cider. Sen körde Pontus ner oss på krogen. Vi va på victucella och pitchers. Sen käkade vi på ghandis och Pontus kom och hämtade oss och körde hem mig.

Söndagen va mys, mys, mys. Igår fick jag lite sovmorgon. Tobbe kom med min telefon, de va Mia som jag jobbar med. Hon ville byta lite pass. Måndagen och tisdagen ville hon byta bort. Måndagen tog jag åt henne, men tisdagen (idag) gick inte. Så jag åkte iväg på jobb igår. Idag ska vi nämligen lämna Emil hos mamma och åka iväg till AquaNova med Anton. Det ska bli roligt att göra något tillsammans!

Nu ska jag inte jobba förän på torsdag och sen är jag ledig tills på måndag. Det funkar hur bra som helst på nya jobbet, jag trivs som fisken i vattnet! Bra brukare och bra kollega!

jag älskar min man

Igår natt kom min älskade Tobbe hem! Så skönt att ha honom hemma. Det vart inte mycket sova den natten, vi pratade och pratade massor. Vid halv 7 kom Anton och behövde gå på toa, så de va bara att kliva upp. De va två glada grabbar som såg att deras pappa kommit hem kan jag tala om!

Morgonen bestog av en massa mys, sen fick barnen gå till dagis en sväng. Jag och Tobbe va hemma och myste sen åkte vi hem till Linda och tittade på hennes lilla fina flicka. Sen åkte vi och hämtade grabbarna och svängde förbi max och tog med oss käk hem. Grabbarna la sig och  strax efter hoppade jag och Tobbe i säng.

Idag har vi bara tagit de lugnt och Anton testar Tobbe till 1000, men de går nog ganska bra endå. Jag ska snart iväg och jobba, 12-19. Grabbarna kör mig till jobbet sen tar jag bussen hem. Tobbe och pojkarna ska träffa Lotta och förbi Stifen en sväng.

Det är så skönt att ha min man hemma, jag älskar honom av hela mitt hjärta!

andra natten

sitter här och väntar ut tiden, slutar om 30 minuter. Då ska jag sova!! Igår hade jag och grabbarna mysdag, vi åt chips och badade mitt på dagen. Eftersom att dom skulle tillbaks till dagis 18.00. När jag lämnat barnen åkte jag hem till mamma och käkade taco.

Så va de dags för jobb. Jag gick ut på kvällen och kikade på meteorerna, jag såg ganska många faktiskt! I skrivande stund visar termometern -4 grader, brrrrr. Idag har jag med mig en isskrapa iaf, så nu går de nog enklare att skrapa rutorna. Sen hoppas jag att det inte är allt för halt ute, har ju sommarsulor på liksom!

herregud!

Jobbar ju som sagt natt, jag har därför kikat runt i olika "kändis bloggar". Gled in på kissies blogg, vilken brud alltså. Sån skev verklighets uppfattning att man blir mörkrädd. Hon är ju sinnessjukt smal (så att man nästan tror att hon ska gå av på mitten) sen har hon värdens tuttar på det. Jag förstår inte hur hon kan tycka att det är snyggt. Trots att hon är "gå av på mitten smal" så klagar hon på om hon käkat mycket kallorier och dessutom tränar hon som ett svin.

Att en sån person som hon ska få vara en förebild för våra barn och ungdomar, för det är hon ju, är helt sjukt! Ungdomar som redan innan dom läst hennes blogg tycker att dom är för tjocka, har för små tuttar, har en "gigantisk finne" osv får ju ännu mer skev uppfattning.

Och till slut klämmen, ungdomarna tycker ju att hon är SNYGG! Om man läser komentarer så skriver alla att hon är så snygg osv. Förutom ett fåtal (antagligen vuxna) som skriver att hon ser sjuk ut.

OKEJ...nu kände jag mig just som en riktig gnäll-kärring, men alltså kolla själva.

natt

Idag va vi till BVC, Emil fick spruta lillebubben. Men efter 30 sek illvrål så va de bra igen. Jag hoppas bara att han inte får feber eftersom att jag jobbar natt i helgen. Efter BVC var vi in på willys och handlade, när vi betalt träffade vi Madde, Eliaz och Julia. Vi bestämde att vi skulle ses senare, så när dom handlat klart kom dom upp till oss. Vi käkade lunch och sedan gick vi ut. Efter en stund kom Johanna och Liam förbi. Så med dom har vi umgåtts hela dagen.

När vi kom hem lekte vi en stund och sedan badade grabbarna. Så fick dom lite mat och vi packade inför dagis. Vid 18.00 lämnade jag barnen och sen åkte jag hem och försökte sova en skvätt, utan att lyckas. Så nu sitter jag här och har 8 timmar kvar av arbetspasset och är skit trött!!!jippi...

torsdag

Denna vecka har gått så oerhört fort, kan inte fatta att det redan är torsdag. Men idag är de en riktigt dålig dag. Jag är så sjukt trött och saknar min kära man sjukt mycket.

Va och träffade min nya chef idag och fixade med anställningsavtal. På måndag ska vi ha ett p-möte, det blir spännande att träffa min nya kollega. Sen va jag och hämtade barnen strax efter 10. När vi kom hem ryckte Anton i dörren och man såg hans besvikelse över att de va låst (alltså ingen hemma). När jag låste upp tog han tag i min hand och sa "mamma, kan vi inte låtsas att pappa är hemma".  Min plutt. Även Emil har en dålig dag, han har varit så ledsen.

Imorgon ska vi till BVC och sedan hem och leka. 18.00 lämnar jag barnen på dagis och åker hem och sover någon timme. Sen bär de av mot jobbet, vaken natt. På lördag hämtar jag barnen 13 eller 14, sen ska dom tillbaks vid 18...usch!



glad =)

Idag va vi till barnmottagningen på allergi test med Emil. Han klarade sig med 4 stick, dvs en possitiv, en negativ, soja och ägg. Han visade lite på ägg, men inte speciellt kraftigt. Efter sjukan åkte vi till kupolen, vi handlade skor till mig och Anton. Jag fyndade ett par skor åt mig för 199 kr, Anton fick vinterkängor som kostade 175kr. Riktiga fynd alltså!

Sen käkade vi på mc donalds och efter det åkte vi hem till Renée och hälsade på. Vi drack en kopp kaffe och sedan ringde min telefon. Det var kvinnan från omtanken som talade om att jag fått jobbet!! Så imorgon ska jag dit och skriva papper =) Så gick vi ner till dagis och hämtade Melwin.

På vägen hem ringde Tobbe och talade om att han tappat bort sitt kort och undrade om jag kunde ringa och spärra det, så det gjorde jag. Strax efter ringer Tobbe och säger att jag inte ska spärra det för att han hittat det. Så han fick ringa igen, men de gick inte att häva spärren. KLANT! Efter en stunds lek hemma hos faster och kusinerna  åkte vi hem och käkade.

Så lekte vi lite och sedan var det dags för sängen åt Emil. Jag fattar inte hur han kan gå och lägga sig så tidigt och endå sova så länge på morgonen.

Jag är iaf SKIT GLAD över mitt nya jobb!!

plutt

Idag ska jag få samtal om jobbet. NU är jag nervös, egentligen konstigt för nu har jag ju redan gjort allt jag kan. Men jag håller tummarna för jag vill verkligen ha det här jobbet.

Snart ska jag packa in barnen i bilen och åka upp till sjukan, Emil plutt ska göra ett allergi test och jag hoppas att det inte blir allt för många stick på min älskling.

Efter sjukan ska vi käka på mc donalds. Sen åker vi nog in till Borlänge och hälsar på faster och kusinerna. Anton har pratat jätte mycket om Melwin, att han vill hälsa på honom.

Igår fick jag reda på att Tobbe inte kommer hem förän onsdag. Det kändes lite jobbigt då vi ställt in oss på söndag, men det blir ju pengar iaf.

Nu ska jag klä på Anton och börja göra oss redo för sjukan


bra

Arbetsintervjun gick jätte bra, det kändes verkligen som att jag och brukaren klickade. Jag hoppas att jag får jobbet där, för jag tror att jag skulle stormtrivas! Jag skulle få ett svar idag eller imorgon, jag hatar och vänta så de skulle va skönt om det blev idag ;) Jag får helt enkelt hoppas på att den andra tjejen som skulle dit är helt oduglig! hahaha.

Får jag inte jobbet blir det nog att plugga. Det kanske jag gör även om jag får jobbet men isf på deltid. Jag vill verkligen utvecklas och lära mig en massa nya saker!

Jag är ganska trött på att jobba på beställning, det blir så ostrukturerat för mig och barnen då när Tobbe är i Norge. Känns inte alls kul när jag och Anton har pratat om att göra en sak och sedan blir de att hasta iväg till jobb och dagis. Det gör att jag inte kan vara den mamman jag vill vara åt mina barn. Jag vill vara trygg och detta innebär att de blir många hastiga vändningar och många besvikna miner.

Så nu hoppas jag på att det tar en ny vändning och att jag får jobbet!


okej

Nu börjar allt kännas okej igen, helgen va jobbig med en massa saknad av Tobbe. Men nu rullar det på och på söndag kommer han hem! Anton är dock kvar i svackan, men han hanterar det bra endå tycker jag.

Idag ska jag lämna barnen vid 10, så har jag endel ärenden att uträtta. Sen ska jag hem och göra mig iordning och gå på arbetsintervju. Jag är bra mycket lugnare än vad jag brukar vara. Men det är väl för att jag redan har ett jobb, så det är ju inte livsviktigt att få detta. Sen hämtar jag iaf barnen vid 3 och då ska vi hem och mysa, om vädret tillåter blir det nog en eftermiddag utomhus. Eller så åker vi iväg och hälsar på någon.

måndag

Idag skulle jag jobba 11-15. Klockan 8 ringer en av mina chefer och har lite panik, så jag skyndade iväg med barnen till dagis och for på jobb. Sen klockan 10.30 kom en kille och bytte av mig. Då for jag iväg på nästa jobb.

Jag slutade 15.00 och åkte och hämtade barnen på dagis. Vi stannade till på Willys och handlade lite innan vi åkte hem. Sen gjorde jag och Anton en sallad som vi smaskade i oss. Efter maten blev de bad för båda grabbarn, oj va dom plaskade.

Imorgon ska jag på arbetsintervju, det ska bli spännande =)

lustigt

i början på veckan var jag hemma hos Daniel och JohannaJag talade om att jag funderade på att klippa Emil medans Tobbe va i Norge eftersom att Tobbe inte vill "klippa av hans fina hår". Men att Tobbe troligtvis skulle bli sur om han kom hem och Emil va korthårig. Johanna tyckte att jag kunde säga att det hade fastnat något i håret, vi skrattade och så va de inget mer med det.

Idag fick Emil för första gången smaka godis, en napp. Han åt och såg så glad ut, sen va den slut och han fick inget mer. Nu när jag tog upp honom efter vilan så såg jag att nappen satt fast i nacken. Så jag fick klippa bort den och lägga hårtrimmern på laddning, så idag åker håret av iaf.

söndag

idag vaknade jag vid 7.30 av världens huvudvärk. Anton satt uppe och kollade på barnprogram och Emil sov en stund till. Jag bryggde kaffe och tog en cigg och en huvudvärkstablett. Sen vaknade Emil och jag fixade frukost åt grabbarna.

Nu sitter jag i soffan bredvid Anton och funderar på dagen. Vädret ser inte allt för lovande ut, så vad ska man hitta på?

Imorgon ska jag jobba några timmar, på tisdag är det "arbetsintervju" sen är vi lediga onsdag torsdag. På fredag och lördag jobbar jag natt. Sen på söndag eller måndag kommer Tobbe hem. Jag tror att veckan kommer att gå ganska fort trots allt.

Nu ska jag nog ta och försöka fixa lampan jag fick av min mor, sen kanske städa lite.

tröttdag

Imorse hämtade jag barnen på dagis halv åtta. Det hade gått jätte bra för dom att vara där i ett helt dygn. Men oj,oj så trötta dom är. Emil fick välling när han kom hem sen somnade han i soffan. Anton är så trött så att han inte vet vart han ska ta vägen.

Jag hade tänkt att åka till ica maxi idag, men vi får se hur de blir när barnen är på detta humör. Ikväll tänkte jag iaf se på RIO och slappa i soffan. Nu är vi lediga hela helgen och ska bara mysa! Tobbe har varit borta i 7 dygn nu, så nu är det halvtid. Längtar efter honom så mycket, de gör barnen med. Ska blir skönt att ha honom hemma i 2 hela veckor sen.

RSS 2.0