torsdag

Nu har jag gått upp i tjänstgöring, till ca 80% eller något sådant. I tisdags ringde dom från Falukommun ang tjänsten i poolen som jag drömmt om i 3 år, jag tackade NEJ och sa att jag trivs på min nya arbetsplats. Kändes skönt att kunna ge dom fingret och jag känner att jag gjorde helt rätt, men de kändes konstigt att säga nej till något jag drömt om så länge. Plugget går finfint, har precis beställt hem lite böcker för en dryg tusenlapp. Jag har kommit en bra bit på väg och nu läser jag psykologi, det är mycket intressant!
Tobbe jobbar och sliter, han är duktigt min man. Barnen är på dagis rätt mycket den här veckan men dom trivs som fiskar i vattnet, så de är aldrig ångest laddat att lämna dom där.
Det är så skönt att de e vår ute, man slipper ovaeraller och tjocka vinterkläder! Cyklarna är framme åt barnen och snart ska även sparkcykeln fram! Man blir så mycket piggare av att de e ljust ute!
På måndag ska jag gå sista kursdagen i proffisionellt förhållningssätt med Aina Persson. Till er som jobbar inom vård eller omsorg och får chansen, gå den kursen, den är skit bra! Känns nästan tråkigt att de e sista gången jag ska dit nu.

söndag

På tisdag kan man logga in och kolla skatte återbäringen...Hihihi jag längtar! Jag fick iaf 4400 kronor i jämnställdhetsbonus från fk som jag får tillsammans med skatten. I fredags cykladenjag iväg på p-möte och sedan till jobbet, sen hem ca 1,5 mil =) duktig jag.
Idag tar jag cykeln igen tänkte jag. För imorgon ska jag till Ludvika på utbildning och dit cyklar jag då inte! =) På tisdag ska jag försöka sätta mig med skolarbete, skriver just nu om multi resistenta bakterier =/ På onsdag ska jag på studiebesök på fonus och torsdag jobb, sen är jag ledig!

livet deluxe

Just nu känner jag mig så tillfreds med mig själv och min tillvaro. Jobbet funkar fint och jag kommer snart gå upp i tjänstgöringsgrad till ca 85 procent. Jag går en jätte intressant utbildning genom jobbet som handlar om proffisionellt förhållningssätt. Jag lär mig mycket och den tar upp många svåra frågor som man ställs inför när man arbetar som personlig assistent.
Skolan flyter på och det känns som att jag har det under kontroll. Kursen jag läser nu slutar nästa fredag och jag hoppas på fina betyg =)
Anton har lugnat ner sig och blivit en lugn fin kille som man kan samtala med hur länge som helst. Han har mycket att lära mig och jag har mycket att lära honom. Emil har lugnat ner sig ett snäpp med klättrandet och det är skönt.
Nu är de ju typ vår ute, jag ska köpa en cyckel och en cyckel kärra så vi kan åka cyckel till dagis och jobb. Längtar!

torsdag

Villken ljuvlig dag! På förmiddagen var vi ner till bvc och Anton gjorde syn test m.m. Han var duktig och svarade på alla frågor och gick balansgång. Riktigt duktig kille jag har! Väl hemma mötte vi Tobbe och åt lunch tillsammans, riktigt lyxigt!

Efter lunchen fick Emil vila och vi andra fikade lite, sen gick Tobbe och la sig. Anton gick ut och lekte på altanen och jag satte mig ner med lite skoljobb. När Emil vaknat gick vi också ut, vi "hjälpte våren" genom att hacka is och skuffa ner vatten i brunnarna.

När vi kom in väckte vi Tobbe och han for iväg på jobb igen. Vi fixade lite mat och sen drog vi på stereon och dansade hej vilt här hemma. Jag insåg att klockan blivit mycket och stoppade Emil i säng. Anton hoppade ner i badet och här sitter jag nu.

Ikväll ska jag se på once upon a time och mysa i min ensamhet. Imorgon börjar jag jobba igen och jobbar hela helgen. På måndag ska jag på kurs i Ludvika, ska bli spännande. =)

RSS 2.0