tjugonionde januari

Igår kväll va jag ner på stan vid tio och hämtade Emma. Vi åkte hem till mig och spelade Sonic sega mastersystem, det spelade vi jämt när vi var små. Jag fick inte tvspelet att funka på stora TVn, så vi gick in på ungarnas och satt oss i Antons lilla soffa och spelade på tjock tvn. Hahaha. Just like old times! :) Sen körde jag hem Emma och åkte sen hem och la mig.

Imorse vaknade jag vid tio, gick upp och la mig på soffan. Vid tolv åkte jag och hämtade up mamma och Sonny, så åkte vi och käkade kebab. Så släppte jag av mig själv hemma, sedan dess har jag städat och tvättat. Hjälpte Mimmi att bära några kartonger och bjud på kaffe. Snart kommer mina älsklingar hem, det ska bli skönt att träffa dom igen. Jag har saknat dom massor, men det har varit hur skönt som helst att vara själv. Det behövs ibland och de känns riktigt lyxigt att kunna göra vad man vill när man vill. =)
Tack älskade Tobbe för att du tog med grabbarna till Uppsala så att jag fick koppla av den här helgen <3

barnfri helg

I fredags åkte Tobbe, Anton och Emil ner till Uppsala. Jag gick och vilade en liten stund när dom åkt. Sen gick jag upp och duschade. Jag gjorde mig i ordning och åkte hem till Sara, där drack vi lite och käkade middag. Sen åkte vi in till Borlänge för att se Hoffmaestro, men dom spelade ju inte ens!! skit också. Pontus var så vänlig och hämtade oss strax innan 2 och sen åkte vi och käkade på max.

När jag vaknade imorse var de alldeles ljust i rummet. Jag trodde att klockan va typ 2, men den va 9.45. Jag klev upp och la mig på soffan. När klockan va tolv va jag jätte trött, så jag gick och la mig igen och vaknade vid 3. Då kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem till henne. Hon skulle ut ikväll så jag körde henne och fick sedan låna bilen. Nu sitter jag i soffan och kollar på en dokumentär om Mary J Blidge, riktigt bra!

tjugofemte januari

Inatt vaknade jag av att Emil kräktes. Så det var bara att vacket kliva upp och tvätta Emil och byta i sängen. Jag trodde då att han spytt för att han hostat så mycket. Lite senare vaknade jag av han kräktes en gång till, så de va bara att kliva upp igen. Tobbe åkte till Uppsala nu på morgonen, så jag är själv idag också. =(

Emil fortsatte att kräkas och bajsa diarée, magsjuka med andra ord. Anton hostar och har feber. När jag bytte en blöja på Emil upptäckte jag dessutom att han har springmask!! FYFAAAN... Jag ringde till VC och frågade ang. masken och om vi skulle vänta med behandlingen tills Emil är frisk. Det skulle vi. Så nu har vi några veckor framför oss som kommer att bli riktigt roliga!

tjugotredje januari

Skolan har börjat, två uppgifter inlämnade och klara. Det går hur bra som helst och jag känner att detta är helt rätt! Har fått validera all APU tack vare mina underbara chefer. =) Jag har en kurs klar sedan tidigare så den fick jag tillgodoräkna mig. Den andra kursen som jag hade, som dom gjort om nu fick jag dock inte validera. Men den blir ju lättare för mig som i princip redan läst den, dessutom med VG som betyg.

Jobbet flyter på och jag har fått min första löneökning =)

Anton har fyllt 4 år och vi har kalasat i 3 dagar. Han har fått en massa fina presenter och är jätte nöjd.

På onsdag ska Tobbe åka på ett studiebesök nere i Uppsala. Han ska ev. börja plugga där nere. Så då blir jag ensam mamma på vardagarna istället. Men jag tror att de blir bra om han går den utbildningen, de verkar finnas mycket jobb.

I helgen åker han ner till Uppsala igen, men denna gång tillsammans med barnen på mini semester. Jag ska vara ensam hemma hela helgen, undrar hur de ska gå?! Det känns skönt men samtidigt lite skrämmande, jag har ju aldrig varit själv sådär.


2012

Ja, nu har jag fyllt tjugotre år. Känns knappt överhuvudtaget, men det är väl så när man blir äldre? Fick en massa bra presenter, så tack för dom! Jag och min älskade man har varit tillsammans i sex år. Helt sjukt att tiden går så fort.

Jag jobbar coh står i, på måndag börjar jag dessutom att plugga. Det ska bli spännande och jag är ungefär lika nervös som ett barn som ska börja i första klass. =) Jag har redan läst en massa i medicinskgrunkurs- boken. Har dessutom insett att det är samma bok som jag hade i gymnasiet, så jag har läst första delen en gång tidigare =)

Den artonde januari ska vi ner till vårdcentralen och ta sista sprutan av twinrix. Då är jag, Tobbe och Anton klara med våra vaccinationer och Emil ska få ta sin första här så småning om.

Mitt liv känns bra just nu, lite lagomt med förändringar. Men endå lugnt och stabilt, precis så som jag vill ha det. Idag ska Tobbe och grabbarna ut till Serena och fira hennes treårs dag, själv ska jag jobba. Jobbar även söndag, mån-fre plugget och lördag jobba, söndag är jag ledig! Då ska vi troligen fira Anton (och mig) tillsammans med Tobbes familj.

jul nyår mm

ja, de har varit jul. Vi firade hemma hos Renée i medväga. Mat, tomte och sedan Kalle Anka precis som vanligt. Juldagen var Tobbe ut och firade i gott sällskap, jag va hemma med barnen och gjorde tidig kväll. Den 29e for vi ner till Stockholm och tillbringade natten och pappa med familj. En vända in till Nacka forum och sedan hem. Nyårsafton firade vi tillsammans med mamma och sonny här hemma. Scampi till förrätt, oxfilé pommes och kantarell sås till huvudrätt och till efterrätt åt vi marängsviss . Barnen la sig innan efterätten och vi såg på tv. Sedan väckte vi kidsen och gick ut för att skåla och skjuta raketer.

Nu är de 3 dagar tills jag fyller år, helt sjukt att tiden går så snabbt. 17 dagar tills Anton fyller 4.

RSS 2.0