ett och ett halvt dygn

Om ett och ett halvt dygn påbörjar vi vår bilfärd mot Arlanda och vidare till Turkiet. Vart helt chockad när jag kom på det, men känslan av de lyser fortfarande med sin frånvaro. Ikväll kommer jag att dö av självplågeri genom vaxning. Haha, vad har jag gett mig in på? Älskade maken fyller TJUGOett idag, tänkte ta mig för någon form av överraskning men har inte hunnit knäcka den nöten än.

3 dagar

Nu är det tre dagar kvar tills vi drar iväg till värmen. Har börjat packa, men känslan av att vi ska resa lyser fortfarande med sin frånvaro. Ikväll ska jag jobba sista passet innan semestern ☺så imorgon förmiddag när jag kliver av har jag semester. Detta ska jag såklart fira med en massa vin på kvällen . Eller helt ärligt är vinet tänkt för att döva smärtan av den bikinivaxning jag ska ge mig på på tisdag kväll, kan behövas mycket vin!!

fredag

Igår hade jag en riktig Depp dag. Bråkade as mycket med Tobbe och mer eller mindre kollapsade. Till saken hör ju att jag varit ihopklistrad med Emil all hans vakna tid i nästan två veckor. Och han är inne i en hemsk period i sin utveckling för tillfället. Surar, grinar över att allt är orättvist och ställer sig och skriker rakt upp och ned. Att ha det beteendet omkring sig utan paus, ens att åka iväg på jobb eller liknande så länge tar knäcken på mig. Gnäll gnäll...men jag ser iaf fram emot att komma iväg på p-möte idag. Det blir en stund utan barn med endast vuxnas närvaro 😄

RSS 2.0