tröött

Hoppade in å jobbade åt kommun igår, tanken va först 10.30-14.00. På morgonen blev de ändrat till 08.30-22.00, när jag kom fram ändrat till 08.30-07.00. På morgonen ännu en ändring, slutade inte förän 08.00. Irritation är rätt ord!

Nu sitter jag dödstrött i soffan och börjar mitt ordinarie jobb om 1½timme. GUUUD va jag älskar de. Jobb fre-lör-sön (Omtanken) Sedan måndag (kommun). SEN ska jag va ledig tisdag för att sedan jobba ons-tors (omtanken).

LEDIGHET ÄR FÖR VEKLINGAR!!!!


ledig i två dagar

Nu är jag ledig fram tills på fredag, ska bli så SKÖNT att vara hemma! Jag har dock en massa grejer som jag måste fixa nu när jag är ledig, men så är de väl. Ingen vila, ingen ro eller vad är de man säger? Hur som helst så ska pojkarna ha fotografering på dagis imorgon, det blir Emils första.

Jag hoppas och håller tummarna att mina planer går ihop nu med pluggande och jobbande osv. Skulle va så nice att ha en utbildning. Har ju liksom jobbat som personlig assistent nu i 3 år och fått en ordentlig reell utbildning, skulle va skönt att ha en formell också ;) Sen om jag någon gång i framtiden, tidigast om nio år, förverkligar min dröm att bli ambulans sjukvårdare är de ju bra att ha uska utbildning i bakgrunden. Man kanske to.m måste det?

Tobbe var ner med Anton till vc idag och lämnade urinprov, de va ingen UVI han hade. Så de e ju skönt iaf. Hoppas att de försvinner av sig själv så att de inte är någon annan skit.

tisdag

Jag har jobbat en hel massa nu, men de e lugnt då de kompenserar för när jag va sjuk. Fått en ny kollega, hon verkar super bra! På jobbet flyter allt på och de känns bara bättre för varje dag som går. Nu har de blivit punka på volvon så den fick sova över på jobbet inatt. Tobbe ska åka och fixa det snart.

Just nu sitter jag och väntar på att vc ska ringa upp, tror att Anton har fått UVI. Hoppas på en tid imorgon eller torsdag. Imorgon ska jag ner på utbildningscentrum och kolla om jag kanske får plugga till uska. Hittat en utbildning på distans som jag tror skulle passa mig utmärkt.

Så nu hänger de på om jag får söka, om jag kommer in och om jag har rätt till CSN trots att jag jobbar. För om jag pluggar heltid och har min tjänst på 62procent så kommer jag inte direkt kunna jobba upp nå mer. Om inte blir de för tight med pengar.




jobba

Har haft en händelserik dag på jobbet idag, minst sagt. Hur som helst kommer jag att jobba i helgen också. Innan jobbet va jag och Tobbe till borlänge och kika runt på kupolen. Jag handlade ett par nya foppisar att ha på jobbet och en hårfärg. Så svängde vi förbi på barnenshus och planerade vad vi ska köpa till Emil i julklapp. Men handla dom får vi göra nästa vecka eller så, när pengrna rullat in. För här ska fan inte nallas på några sparpengar "och betala tillbaks senare" ;)

Det börjar dra ihop sig för festen hemma hos Sara, jag längtar! Det ska bli så roligt att umgås och framför allt komma ut tillsammans med Tobbe. Det var länge sedan vi va på fest tillsammans. Tror senaste gången va på våran bröllopsfest. Innan dess tror jag att de va runt påsk :/


tisdag

Nu har vi fixat en massa julklappar, mer än hälften är klart. Känns skönt som bara den! Men jag har ingen aning som vad vi ska köpa till Emil, han har ju det mesta redan. Tror de blir kläder åt honom, hur kul nu det är.

Idag ska jag jobba ett pass åt min kollega, de känns skönt att komma iväg igen. Till jobbet ska jag åka pruttomobilen (volvon) hahaha, får se hur bra det går. Tobbe sover än då jag tyckte att han kunde behöva lite sovmorgon

söndag

Idag känner jag mig en aning bättre. Jag har lite mer ork men hostar fortfarande en massa. På förmiddagen åkte vi ut till ÖoB och handlade en tågbana till Anton i julklapp. Vi stannade vid max på vägen hem och handlade mat. Anton fick ett data spel med i maxboxen som han spelat länge och väl, han är riktigt duktig på det också. Det är färger, former, siffror och bokstäver.

På eftermiddagen kom mamma och Sonny förbi en sväng och sen åkte jag hem till Emma en liten stund nu på kvällen. Har verkligen varit understimulerad nu när jag varit sjuk, inte pratat med just någon eller varit ut alls. På onsdag ska jag jobba igen och det känns skönt kan jag lova!

inget hemma

Insåg just att vi inte har varit och storhandlat på hur länge som helst, vi har typ ingenting hemma. Dessutom måste jag frosta av och rensa frysen, för en påse med räkor har legat öppen så de stinker fisk i hela frysen. =/ Så måste vi storhandla, det tänkte jag att vi skulle komma iväg på idag. Vi är iof sjuka hela familjen men vi måste ju ha mat liksom!

Jag beställde hem en spindelmannen film (tecknad) till Anton, men de visade sig att den inte hade svenskt tal. Kanske inte så bra att försöka beställa hem saker när man tagit en massa cockilana?! Så den får jag ju typ ta att skicka tillbaks. Eller kanske ska ringa Isabella och höra om det är något som Samuel (min minsta lillebror)skulle uppskatta som julklapp.

Jag pratade precis med Tobbe som var i vansbro nu, så snart är han hemma. Men han kommer ju säkert att vilja sova en skvätt när han kommer kan jag tänka mig. Om en vecka ska jag och förhoppningsvis Tobbe hem till Sara på fest, det blir nog riktigt skojigt!

Jag saknar jobbet, jätte mycket. Ska inte jobba förän på onsdag, jag hatar att vara sjuk! Nu är det över en vecka sen jag jobbade och jag tycker verkligen att de e skitjobbigt! Jag blir dagvild som tusan och får liksom inte sakna barnen eller se fram emot att få komma hem. För jag är hemma hela tiden, har inte varit ut alls sen i måndags.


fredag

Mitt mini hjärta sov hela dagen igår men idag är han piggare. Jag och grabbarna gjorde handavtryck igår med akryl färg, mysigt med lite pyssel. Sara var hit en sväng igår kväll och vi snackade lite skit. Det vart sent för mig i säng trots att Sara åkte relativt tidigt.

Idag är det fredag och Tobbe kommer att påbörja sin resa hemmåt. Men hem kommer han inte förän imorgon då dom skulle stanna och sova en skvätt. Min stackars man har också gått och blivit sjuk, han ligger i den där äckliga husvagnen med hosta och troligtvis feber.

Mitt internet har varit krashat hela dagen och Anton var skit arg då jag lovat honom att spela spel på nickelodeon. Men jag erbjöd istället att hjälpa mig att måla ramarna som handavtrycken ska sitta i, då vart allt okej.



sjuk

jag har varit sjuk sedan fredags natt. 40 graders feber och hosta från helvetet. Så i lördags var min kära mor här och hjälpte mig med barnen. I söndags morse kom Tobbe hem från Norge för att ta hand om barnen. På måndagen va jag till doktorn och han sa att de kunde vara influensa, så dom tog lite prover och jag fick cockilana utskrivet. Ann (Tobbes mamma) sa att hon kunde VABa  för barnen så på måndag kväll skjutsade vi dit barnen och hämtade ut min medicin. På tisdag morgon åkte Tobbe tillbaks till Norge och jag var för första gången i mitt liv HELT själv.

Igår stog jag inte ut att vara utan barnen så jag ringde till Ann och vi bestämde att hon skulle skjutsa hem killarna på kvällen. Grabbarna kom hem och vi lekte en kort stund innan de va lägg dags. Sara min älskade vän var snäll och åkte och handlade frukost till oss och kom hit med. Jag hade ju ingenting här hemma. Sen satt vi och pratade en liten stund innan hon åkte hem. Imorse ringde dom från vc och talade om att de inte va influensa utan mycoplasma. Jag börjar hur som helst att bli bättre nu, men jag är sjukskriven hela helgen eftersom att jag fortfarande är svag i kroppen. Sen smittar ju mycoplasma som f*n, så jag hade tänkt att de ska få läka ut ordentligt först.

Jag är så tacksam att jag har människor omkring mig som ställer upp och hjälper till. Tack Ann, Lotta, Sara och mamma för hjälpen. Jag skulle inte ha klarat detta utan er!

blir fundersam

Ibland blir jag så fundersam på hur saker egentligen ligger till. Jag har fått reda på en grej om en person i utkanten på min bekantskaps krets. En sak som jag verkligen inte kan acseptera. Nu är frågan, hur fan ska man bete sig? Ska jag sprida denna sak vidare eller hålla tyst om det? Jag vet ju att några av mina vänner som umgås med denna person skulle ha nytta av att få reda på hur de ligger till. Men samtidigt så känns de som att det inte är min ensak då jag inte umgås med personen, vi har bara gemensamma vänner.

Usch vad jag hatar sånt här. Jag vill inte veta av sånna här saker i mitt liv.

älskade ungar

Idag va jag äntligen och hämtade mina grabbar efter 1½ dygn på dagis. De va glada killar som jag möttes av inne i TV-soffan på dagis. Det va så skönt att krama om dom, klä på dom och ta med dom hem =) När vi kom hem va de ju tyvärr läggdags, Anton fick sova i min säng så jag ska snart krypa ner bredvid honom och mysa.


jobb

Dom ringde precis från jobbet, jag blev omdirigerad att jobba 14-08. Sen jobbar jag 12-19 imorgon. Så mina älsklings pluppar kommer att vara på dagis i 1½ dygn, de känns i mamma hjärtat kan jag lova. Men vad gör man inte?

utedag

igår förmiddags var riktigt piss, Anton gjorde allt han inte får och lite till. Så efter lunch tog vi på oss kläderna och gick ut. Vi lekte i löven och i sandlådan.









Sen tog vi en sväng förbi Willys och gick sakta men säkert hemmåt. Vi kikade förbi vid Liam. Han och Daniel va påväg till leklandet, så vi gick hem och bytte kläder och åkte sedan upp vi också. Det vart inte en lång vistelse där uppe, men de va skönt för Anton att få aktivera sig.

Så åkte vi hem och åt mat, sen va de dags för Emil att borsta tänder, sätta på pyjamas och sedan gå och lägga sig. Anton hoppade i badet och så fick han på pyjamas också. Sen hade vi lite chipsmys framför TVn. Ann och Lotta var förbi en snabbis och hälsade på och sedan va de dags för Anton att gå och lägga sig.

Mitt internet har krånglat både igår och idag, men nu har jag lyckats fixa det (skit stolt) De va något vajsing med både dosan ovanför hatthyllan och på routern. Men nu är de löst =)

godmorgon

Förälldra mötet igår var nog det sämsta jag varit på, en pedagog som stog och föreläste i 40 minuter sen fick vi bara gå runt och titta. Ingen info om något kändes de som.

Imorse vaknade jag av att anton satt på toa och skrek "jag är färdig". Så de va bara att masa sig upp och gå och hjälpa honom. Sen drack jag en kopp kaffe och läste dt innan Emil vaknade, de e skönt att få en lugn morgon.

Idag är vi lediga och vädret var absolut inte vad jag hade hoppats på en ledig dag. Emil sitter i skrivande stund och äter frukost. Han ÄLSKAR verkligen sin leverpastejs macka. Han älskar iof all mat ;)


RSS 2.0