tisdag

Idag kommer dem hit och ska gå ner med kamera i röret som finns inne i lilla skrubben. De ska kika om och vart de läcker vatten. Ska bli spännande. Mamma och Sonny har också bokat resa till Egypten. Så de reser ner samtidigt som oss men åker hem efter en vecka.

Igår skulle jag med Anton på 5½års kontroll på BVC. Vi hade tid 13.30, 11.30 ringer de och säger att läkaren är sjuk. Jaja, vi åkte iaf ner till öppnis på familjecentralen och hängde där på eftermiddagen tillsammans med Emma och Sigge. Frågade om dem skulle med till Egypten också, de skulle fundera. På fredag åker jag och Anton till Stockholm och hänger lite, kommer nog bli riktigt nice!

Resa

Nu har vi bokat en resa, blir att dra till Egypten, Hurgada, i vår. Jag var där för 12 år sedan, då var inte egypten ett turistmål på samma sätt. Det ska bli sjukt spännande att se hur de har förändrats. Till att börja med fanns inte ens sånna hotell som de vi ska bo på då.Det blir 2 sköna veckor allinclusive på ett hotell som har en vattenpark och lollo och bernie =) 
 

Sunwing Waterworld Makadi Beach

här kan ni kika om ni vill =)

nya jobbet

Har ju börjat på ett nytt jobb...jobbar här ca 25% och är på gamla jobbet på ca 55%. Det känns hur bra som helst och jag trivs som fisken i vattnet. Jag planer att åka till Stockholm med Anton den 29/11. Jag hoppas att det blir av då jag tror att vi skulle få riktigt trevlig tillsammans. Skulke vara skönt att få en hel helg tillsammans, ensamma.

RSS 2.0