nu drar vi

sitter på arlanda terminal 5 och väntar på tobbe som gått för att köpa dricka. resan hit har gått super bra och barnen har skött sig utmärkt. nu ska vi snart flyga iväg till bodrum och njuta till fullo av semestern och solen <3

3

3 dagar kvar tills vi drar! killarna har redan semester, jag jobbar dock idag och imorgon...var till gymmet imorse och körde ett GRYMT högintensivt rygg pass..var något mör när jag sedan skulle sätta mig på cykeln och trampa iväg till jobbet vill jag lova. valkarna värker och jag har bestämt migp för att faktiskt införskaffa mig dom där handskarna när vi kommer hem.








fredag

igår ringde tobias mig och jag hörde paniken i hans röst. jag har skurit mig i tummen säger han...okej hur ser såret ut då frågar jag...det ser ut som inälvor i tummen får jag till svar..jag börjar direkt tänka på senor och leder. Han får en jour tid på VC och de konstaterat att de inte var så djupt och räckte med att tejpa...jag trodde nästan att vi skulle få ställa in resan där ett tag...

imorse när jag ställde mig på vågen visade den 57 kg...najs...nu vill jag inte gå ner så mycket mer utan bygga lite muskler :-) solen skiner dessutom, det blir nog en bra dag idag

dagsformen

nästa torsdag vid den här tiden sitter vi på arlanda :-) Kan väl inte påstå att kroppen är i " bikiniform" men mycket bättre form än jag vågat hoppats på :-)

)


Palmerna

Nu börjar det verkligen dra ihop sig till Turkiet, 8 dagar kvar! Vi har börjat packa lite smått...Dimor, handsprit, solcreme, pass, pengar mm. Anton håller räkningen bättre än mig tror jag =) Kollade in hur vädret blir, ser lovande ut! 
 
 
 
Kan verkligen inte låta bli att lyssna på denna låt, längta och drömma =)
 
http://www.youtube.com/watch?v=TLD74qRkhs8

gym

hade bästa sällskapet på gymet idag. Han hjälpte mig att räkna reps och talade om för mig hur duktig jag va. Han lyfte lite hantlar och boxade lite.







tisdag

Har lite träningsvärk i bröstmusklerna, triceps, biceps, axlar och bröst. Den värken välkomnas =) Har faktiskt lite känningar av magmusklerna då jag spänner dem när jag gymmar så att allt blir statiskt. Även när jag sprang såg jag till att " hålla upp och in" naveln. Nu ska jag käka frukost och njuta med småkillarna tills Tobbe kommer hem, då ska jag och Anton till gymmet.

Sedan är det jobb onsdag och torsdag. Ska få en intro med mig på onsdag, som ska jobba hela sommaren =)

=)

Tog mig iväg till gymmet idag efter en tids förkylning och halsont. Det gick inte så sjukt bra med det var skönt att komma dit och känna på vikterna lite iaf. När jag kom hem rensade jag lite i lilla förrådet samt körde en vända till tippen och en till med massa wellpapp. Hämtade barnen på dagis och sedan kom det spekulanter på lägenheten.

När grabbarna lagt sig tog jag en springtur runt sjön. Tog svängen förbi kålgårn för lite nedvarvning. Det är så otroligt vackert ute i naturen nu när blommor och träd står i blom <3 Har lagt upp morgondagens benpass, ska ta med mig Anton på gymmet imorgon. Får se hur det går =)

måndag

Så mycket glädje runt omkring mig! Fick ett glädjande sms igår, gjorde att de kändes bra i kroppen! Jag är omgiven av så fina människor som förgyller min vardag, som jag delar glädje och sorg med. Just nu är det mest glädje! Kanske vårkänslorna som sprudlar? Jag har den finaste maken och de finaste söner <3 Min syster ska snart ha sitt första barn och jag är så jäkla glad, väntar med spänning på det lilla livet =) Imorse när vi steg upp påminde Anton mig om (som att jag glömt?) att det bara är 10 dagar kvar!!

11

Idag fyller min älskling 29 år, helt sjukt! Han blir snart 30....shiit...Vi väckte honom med sång, kaffe på säng och blommor som Anton var ut och plockade. Sedan hade vi lite morgonmys innan de va dags för mig och dra till jobbet. Imorgon ska jag ta mig an det lilla förrådet och rensa upp lite där. Sen känns det rätt under kontroll faktiskt. Fortfarande sjukt mycket grejer med det är väl så när man är en familj på 4!? Idag är det 11 dagar kvar tills utresa =)

recensioner

sitter och läser nya recensioner om hotellet på tripadvisor. Eftersom att de gjort om en del och Ving lanserade det nu i maj som sitt nya familygarden hotell så har jag med spänning väntat på säsongens nya recensioner. ALLA verkar vara supernöjda med ALLT..Vissa som klagar på smågrejer men gnällspikar finns det allt för många! Nu längtar jag ännu mer tills det är dags att resa. Kollat klart och vädret är grymt 25-30 grader och SOOOL.. Jag älskar solen <3

12

Igår när jag kom hem ringde Sara och ville umgås. Så jag åkte in till Borlänge och hämtade upp henne. När vi kom hem fixade vi tacos och drack en massa mojitos. Riktigt trevligt! Idag är det jobb igen och 12 dagar kvar tills utresa!

jobb-helgen

Imorse när vi kom till dagis mötte vi Tessan och ett gäng barn som var på väg till lekparken. Anton fick följa med och han fick så bråttom att han knappt hann säga hejdå. Gick vidare mot dagis och lämnade av Emil som var lite mer puss och vink sugen än brorsan. Gos unge! Sen gick jag till konsum och köpte en glass som jag avnjöt i solen innan de va dags för att gå in på jobbet. Slutar 19 idag och då ska jag hem och käka tacos med min make. Hoppas på en eller ett par mojitos också =)

lediga

Idag har vi varit lediga tillsammans hela familjen. Älskar när vi får tid tillsammans. Dagen har spenderats med att rensa upp i stora förrådet på vinden. Så SKÖNT att få lite ordning! Fått ner utemöblerna till altanen och fixat lite. Mimmi bjöd på middag och efterrätt. MUMS! Kvällen har spenderats med Mimmi Valle Anton Emil och Samira med en massa lek och mys. Nu ligger alla och sover och jag funderar på om jag ska hoppa in i en dusch, det behövs! Jobb hela helgen...7 arbetsdagar kvar innan vi drar till Turkiet =)

17

Haft en underbar helg med familjen. Vi har fått e hel de packat inför flytten och inhandlat inför resan. Hela söndagen tillbringade vi i Borlänge, ute i solen. Helt underbart! Idag är det jobb hela dagen fram till 23. Imorgon slutar jag dock en timme tidigare. Emil va jätte hängig idag så killarna fick va hemma från dagis. Anton fick vara med Emma en stund idag medans Tobbe och Emil sover middag

20

IDag var besiktningsmannen här och kollade på lägenheten. Jag var ju så orolig för hallmattan, att de skulle bli skitdyrt. Han sa ja och så har vi hallmattan, det står här att du krävde att de skulle skrivas med att hantverkarna haft sönder den. Ja, sa jag och visade den skadan. Sen talade jag om att vi haft sönder den också och visade det. Ja, de va ju smart av dig, för då delar man ju på kostnaden....Meeen nu är det ju så att den är för gammal iaf så den ska bytas. Pjjjuuuh! Hela lägenheten ska göras om, förutom badrummet såklart. Ingenting som vi behöver betala eftersom att de va utdömt redan när vi flyttade in. Vi fick också beöm för den snygga målningen vi gjort i hela lägenheten =)

21

Imorse på bussen träffade vi Antons dagiskompisar. Dem började prata och "tävla" sådär som barn gärna gör. Anton sa att vi skulle åka till Turkiet, flickan såg förvirrad ut och kontrade med "imorgon ska vi träffa vår pappa på morgonen". Anton såg jätte förvirrad ut och tittade upp på mig, "med vi träffar ju pappa varje dag?!" Han har nog inte riktigt tänkt på att det kan vara på något annat sätt.. Vi pratade som hastigast om det, att min mamma och pappa bodde ju inte ihop heller. Svårt.

Sista arbetsdagen för denna vecka, sen blire helg. Min make var så snäll och svängde förbi mitt jobb med lite sushi, inte helt fel! Imorgon ska en man komma och besiktiga lägenheten, hoppas att vi inte åker på och betala allt för mycket. Har ringt och sagt upp/flyttat en massa abonnemang idag, skönt att ta tag i saker.


22

I måndags rensade jag lite uppe i förrådet. Fick hjälp av Emma och gå igenom och sortera alla barnkläder. Dem minsta tog Emma hem och resten körde jag och Anton hem till mamma och ställde på hennes vind så länge. Skönt att bli av med lite grejer! Har packat den första kartongen nu och på fredag har vi besiktning av lägenheten. Vi kommer garanterat att få betala för golvmattan i hallen som Anton brände sönder med strykjärnet för 4 år sedan. Hoppas att de inte blir allt för dyrt!

Valborg "firades" tillsammans med Sara och familjen. Vi åkte för att se en brasa men då det blåste för mycket hade dem skjutit upp tändningen så vi åkte hem och åt glass istället. Jag tryckte i mig så otroligt mycket mat igår, min mage mår inte så bra idag...Men men...Nu vill jag bli frisk så att jag kan dra till gymmet igen. När jag rensade på förrådet hittade jag mina gamla träningsskor som jag helt glömt bort att jag hade. Det är sjukt nice då kan jag ha dem att börja med till utomhus träningen. Ska såklart ta med ett par löparskor till Turkiet!

Det är nu 22 dagar kvar tills att vi åker till SOLEN. Vi har pratat om att göra en dagsutflykt till coz också. Men vi får se?

RSS 2.0