tisdag

igår hade jag min första dag på praktiken, det kändes som att de gick hur bra som helst. Insåg att jag tidigare jobbat med i princip hela personal gruppen. Men de e ju trevliga så de e lugnt

Idag fick jag ändra mina arbetstider lite för att kunna delta på ett möte. Ska bli riktigt intressant.

mys med mig

Ikväll har jag haft en riktigt mysig kväll med mig själv. Jag kletade på en ansiktsmask och tappade upp ett varmt skumbad med tända ljus. Tog mig en breezer och kröp ner bland skummet, så underbart! Sjukt egentligen att man inte unnar sig själv sådant lite oftare? Kors i taket va många inlägg de blivit idag ! =P

dagen med barnen

Vi hade riktigt mysigt på morgonen, täcket ute i soffan och tittade på tv tillsammans. Sen så lekte vi en massor och Anton och Emil busade som aldrig förr. Sen lagade vi pannkaka tillsammans. Emil och Anton fick hjälpas åt att göra smeten, de va första gången Emil fick vara med och han var jätte ivrig

Efter lunchen sov Emil middag och jag och Anton kröp ner i soffan och tittade på mästerkatten i stövlar. När Emil vaknat drog vi på oss regnkläderna och gick ner till Willys. På vägen plaskade vi i var enda vattenpöl och Emil satte sig i var femte eller så =P

Nu har vi lite chips/godis mys innan Emil ska gå och lägga sig. Sedan blir det fortsatt mys tillsammans med Anton, När Anton sover ska jag passa på att skämma bort mig själv, lägga ansiktsmask, måla naglarna och sånt.

lördag

Igår var vi på AquaNova tillsammans, jätte skojigt! Emil var helt vild, han var ÖVERALLT=) I stora poolen sprang han rakt ut (han hade puffar) tills benen inte nådde botten då fortsatte han att flyta vidare. Efter badet så stannade vi på Willys och handlade lite. Sara kom förbi och tillbringade kvällen med mig. Tobbe drog iväg och kommer hem på söndag igen

Just nu sitter jag i soffan, Anton tittar på 112 och Emil ligger på min arm och kikar han också. Riktigt morgon mys! De ringde från omtanken och ville att jag skulle ta ett extrapass idag. Men dagis kunde inte ta emot barnen och jag fick inte tag på Tobbe, de suger för jag hade verkligen behövt timmarna nu när jag ska va tjänstledig.


fredag morgon

Vi har just vaknat, Anton och Emil ville kramas lite med varandra innan vi gick upp. Nu sitter vi framför TVn och barnen äter chokladpuffar i varsin skål.

Om några timmar kommer Tobbe hem, då ska han sova en stund. Sedan ska vi käka lunch och bege oss till Aquanova hela familjen. Det kommer nog att blir riktigt mysigt att göra något tillsammans,

Jag har varit riktigt duktig med skolan den här veckan, lämnat in massor med uppgifter. Så nu är det endast 4 veckors praktik och APU uppgift kvar sedan är jag färdig med min utbildning. =)

Va och köpte en foundation, köpte den här MAX Factor 3 in 1. Jäklar va bra den var! Riktigt bra köp

carin

Hade ett nervöst sammanbrott här för ett tag sedan. Hade känslan av att livet sprang ifrån mig utan att jag han med att ta del av det. Efter sammanbrottet kändes de genast bättre och jag började njuta av de fina stunder jag upplever.

Igår var jag på bio med min make, taken 2 såg vi. Den va okej men går inte att jämföra med 1a. Sen åkte vi hem och la oss eftersom att Tobbe skulle upp några timmar senare och jobba.

Idag gör jag mitt sista pass på jobbet innan jag går på tjänstledighet. Blandade känslor.

Imorgon ska vi åka till AquaNova och bada tillsammans. Det ser jag fram emot sjukt mycket =) Sen blir Tobbe borta hela helgen så jag får spendera den med mina underbara prinsar.=)

fri

Nu har jag varit rök och snus fri i ca 1½ vecka, de känns hur bra som helst! Jag är fortfarande inte riktigt frisk från den här hemska förkylningen men planerar att jobba på fredag. Barnen är näst intill friska också, men Tobbe har fortfarande feber stackaren.

Idag ska jag och Emil ner till BVC och träffa läkaren "diskussion om Emils utveckling" ska vi ha...Tror dock inte att de kommer att bli någon remiss till logoped då Emil har kommit igång rejält med språket, även om det är otydligt.

tisdag

Jag håller på att bli tokig, den 18e septembet blev Emil sjuk. Sen va han frisk i några dagar innan han fick ögoninflammation. Sen vart jag sjuk, nu är Anton också sjuk. Snart en månad har vi varit sjuka i omgångar här hemma!

onsdag

Är på jobbet, tog med mig mini datorn i tron om att jag skulle plugga. Meen de finns ju mycket roligare saker att göra vid datorn än att plugga, eller hur?!

Ikväll slutar jag 20.00 som vanligt, då ska jag hem och ha lite mys med min make=) Vi hade ett gräl innan jag for till jobbet, gillar de inte alls. När man inte riktigt hinner prata klart liksom, de känns inge bra inuti då, även om vi inte är osams...

sovit middag och budat på tradera

Min älskling var snäll och tog hand om barnen medan jag gick och sov middag en stund, var så sinnes sjukt trött. Förkylningen håller i men jag är glad ändå, nästan iaf... Jag är fortfarande rök och snusfri, sjukt stolt över mig själv!!

Vann en auktion på tradera med en overall till Emil. Hoppas att den är lika fin som den såg ut att vara! Imorgon är de jobb igen och även på torsdag.

måndag

Förkylningen tilltar, men jag ska inte bli mer sjuk än vad jag redan är! Har varit rök och snus fri i ett dygn nu och jag är sjukt nöjd över mig själv!

Jag tänkte åka ut i skogen och plocka lite svamp idag men de kändes drygt så jag struntade i det. Ikväll ska jag göra guaccamole och ungschips i min ensamhet i hopp om att massor med vitlök ska bota min snuva =D

slutat röka och snusa

Så, igår va alltså sista dagen jag rökte eller snusade...Klockan är omkring lunch nu och de funkar hur bra som helst, något rastlös kanske. Fick precis mitt schema inför praktiken, helt okej, varken bra eller dåligt om man frågar mig. Idag startar en ny kurs i skolan, den sista, utvecklingstörnig. Så om 7 veckor är jag klar med min utbildning. =) Dock är jag lite arg på mig själv, mitt strulande resulterade i att jag bara fick G i förra kursen..

RSS 2.0